GOSSIP

H Τούνη πήγε στα μπουζούκια μετά από καιρό και ένιωθε.... τύψεις [βίντεο]

Η κολλητή φίλη της Ιωάννας Τούνη και πρώην παίκτρια του My Style Rocks Στέλλα Πάσσαρη, γιόρτασε το περασμένο Σάββατο τα γενέθλιά της στα μπουζούκια και φυσικά η Ιωάννα ήταν καλεσμένη, αλλά εξομολογήθηκε πως πήγε στα μπουζούκια μετά από καιρό αισθανόμενη πολλές... τύψεις.

Για την ακρίβεια είπε ότι νιώθει πως κάνει κάτι εγκληματικό αφού ήταν η πρώτη φορά που άφηνε τον γιο της, τον Νουνίτο μόνο του σε άλλα χέρια για να τον φροντίσουν, εκτός από την ίδια.

Όμως η περίσταση το απαιτούσε μιας και η Στέλλα Πάσσαρη είναι κολλητή της φίλη και σύντομα θα είναι και η νονά του μικρού της μιας και θα τον βαφτίσει μαζί με τον Γιώργο Μανίκα και το γιο του.

Η Ιωάννα έδειχνε να έχει συνεχώς άγχος όμως από κάποια στιγμή και μετά αποφάσισε να χαλαρώσει λίγο και να το διασκεδάσει.

Όταν κατά τις 5,30 το πρωί επέστρεψε στο σπίτι η Ιωάννα Τούνη έμαθε από τη θεία της που κρατούσε το μωρό πως ο Νουνίτο της ξύπνησε δύο φορές μέσα στη νύχτα και το μόνο που ήθελε ήταν αγκαλίτσες όμως σύντομα τον ξαναπήρε ο ύπνος και γενικά πέρασε μία ήσυχη βραδιά. Γεγονός που την έκανε να νιώσει καλύτερα.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!