GOSSIP

Ράκος ο Οδυσσέας Σταμούλης στο μνημόσυνο του 11χρονου γιου του

Ο ηθοποιός Οδυσσέας Σταμούλης και η πρώην σύζυγός του, πραγματοποίησαν το μνημόσυνο του 11χρονου γιου τους, που πνίγηκε στη θάλασσα στους Φούρνους Ικαρίας, το βράδυ της 10ης Αυγούστου.
 

Το μεσημέρι της Κυριακής, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι του ηθοποιού, συμπαραστάθηκαν στην οικογένεια, με τον ηθοποιό στα πλάνα που κυκλοφόρησαν να είναι συντετριμμένος, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυα και τη θλίψη του για τον τραγικό χαμό του παιδιού του.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο που μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»



Ο πνιγμός του μικρού αγοριού

Toν περασμένο Αύγουστο, ο 11χρονος Χρήστος φόρεσε το μαγιό του, πήρε τη μάσκα του και πήγε για κολύμπι σε παραλία κοντά στο λιμάνι. Η μητέρα του τον αναζητούσε από νωρίς το απόγευμα, ενημερώνοντας τις Αρχές στις 18.30 ότι τον ψάχνει. Αμέσως άρχισαν οι έρευνες από την Αστυνομία και το Λιμενικό οι οποίες είχαν τραγική κατάληξη καθώς ο ανήλικος εντοπίστηκε στις 20.30. Δύτες βούτηξαν στο νερό και τον είδαν να είναι μπλεγμένος σε δίχτυα, δύο μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.
[stamoylis_ikaria_arthro]

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα κυκλοφορούσε με τη φωτογραφία του γιου της σε μια προσπάθεια να το βρει και όπως αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας, όταν ανέσυραν το αγοράκι από τη θάλασσα, ο κόσμος άρχισε να κλαίει και να φωνάζει «Γιατρό, καλέστε γιατρό!».

Ο γιατρός μετέβη στο σημείο και του έκανε τεχνητή αναπνοή η οποία δεν ήταν επιτυχής. Το παιδί διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο αγροτικό ιατρείο Φούρνων όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

«Μπροστά στο παιδί μου, όλα τα άλλα μικραίνουν»
Μπορεί ο Οδυσσέας Σταμούλης να είχε χωρίσει με τη σύζυγό του, αλλά τους ένωνε ο γιος τους, στον οποίο ο ηθοποιός είχε αναφερθεί σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Μιλώντας στο περιοδικό «Λοιπόν» είχε πει για τον ρόλο του πατέρα: «Είναι πράγματι κάτι συγκλονιστικό. Ειδικά οι άντρες πριν αποκτήσουν παιδί, δεν το συνειδητοποιούν το πόσο συγκλονιστικό είναι. Μπροστά στο παιδί μου, όλα τ’ άλλα μικραίνουν. Ούτε οι ρόλοι, ούτε οι επιτυχίες, ούτε το χρήμα, ούτε οι έρωτες το φτάνουν. Ευλογημένη ιδιότητα».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!