GOSSIP

Χώρισε η Σταυρούλα Χρυσαειδή - Η ίδια είπε πως είναι ξανά single

Η Σταυρούλα, πριν φύγει πέρυσι για Άγιο Δομίνικο, για να συμμετάσχει στο Survivor All Star, είχε πάρει διαζύγιο με τον Παναγιώτη Τριβυζά (ο γάμος τους κράτησε λίγες εβδομάδες) αλλά η ίδια, πρόσφατα είχε πει δημόσια, πως είναι καλά στην προσωπική ζωή της, υπονοώντας πως βρήκε ξανά τον έρωτα. Αλλά τελικά είναι και πάλι single. 

H Σταυρούλα Χρυσαειδή σε βραδινή έξοδό της έκανε νέες δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και μεταξύ άλλων, απάντησε για την προσωπική της ζωή, ξεκαθαρίζοντας πως είναι ελεύθερη.

Παράλληλα, η πρώην παίκτρια του «Survivor», μετά από σχετική ερώτηση ανέφερε πως πλέον δεν διατηρεί επαφές με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

«Τώρα είμαι ελεύθερη και ωραία. Είμαι καλά. Αυτό με τη νέα σχέση κάπου το είδα. Δεν έχω σχέση. Είπα πως ξεκίνησα να βγαίνω με ένα παιδί και είναι πάρα πολύ πρόσφατο. Εν τέλει, δεν κατέληξε κάπου και γράψανε παντού ότι είμαι ερωτευμένη» είπε αρχικά η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Όσον αφορά τον Κωνσταντίνο Βασάλο η ίδια σχολίασε: «Πέρα από τα social δεν έχουμε κάποιες επαφές, δεν το έχουμε επιδιώξει».

«Εγώ αυτή την περίοδο είμαι πάρα πολύ καλά να πω την αλήθεια. Κάτι υπάρχει στη ζωή μου μπορώ να πω. Είναι πολύ πρόσφατο όμως, οπότε δε θα αποκαλύψω διάφορα. Αλλά είμαι καλά» είχε πει πριν λίγες ημέρες η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!