GOSSIP

Συγκίνησε τους πάντες ο Χρήστος Μάστορας με μια αφιέρωση στη γιαγιά του

Δυνατές στιγμές συγκίνησης βίωσαν όσοι βρέθηκαν στην πρόσφατη συναυλία του Χρήστου Μάστορα στα Ιωάννινα και είδαν τον τραγουδιστή επί σκηνής, να μιλά με απίστευτα γλυκά λόγια για τον παππού και τη γιαγιά του και ειδικά για τη γιαγιά του που τον μεγάλωσε και έφυγε από τη ζωή πριν δύο χρόνια.

Μάλιστα ο τραγουδιστής, αφού εξέφρασε δημόσια την τεράστια αδυναμία που είχε στη γιαγιά του, στην πορεία της αφιέρωσε και ένα υπέροχο τραγούδι


Συγκεκριμένα ανέφερε ο Χρήστος Μάστορας: «Εμένα αυτός ο τόπος πάντα θα μου θυμίζει τη γιαγιά μου και τον παππού μου. Εκεί που πέρναγα 2-3 μήνες στο χωριό ως πιτσιρικάς, με τα χρόνια αυτοί οι μήνες μίκραιναν, οι μήνες γίνανε μέρες και οι μέρες υπεραστικά τηλέφωνα. Η χαρά έγινε καημός και στο τηλέφωνο ο χαιρετισμός με τη γιαγιά ήταν με κλάμα και καημό.»!

Και πρόσθεσε: «Όλα αυτά σε τόνο ηπειρώτικο, με καημό και πόνο. Και να που χωριστήκαμε με τη γιαγιά μου μια και καλή πριν δυο χρόνια. Εγώ όμως πάντα θα τη θυμάμαι και θα της τραγουδώ, όπως μου τραγουδούσε κι αυτή όταν ήμουν πέντε χρονών, την “Κοντούλα λεμονιά”, και θα της το αφιερώνω».


Και στη συνέχεια ερμήνευσε το παραδοσιακό αυτό τραγούδι και συγκίνησε τους πάντες.

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!