GOSSIP

Μεγάλη κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον Λιάγκα και τον Κασσελάκη για μια... γιαγιά!

Μια οργισμένη ανάρτηση έκανε ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, καθώς ενοχλήθηκε πολύ από τις δηλώσεις που έκανε για αυτόν μια "γιαγιά" στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, με τον ίδιο τον πολιτικό να μιλά για "προβοκάτσια" καθώς οι γιαγιάδες του δεν είναι εν ζωή.

«Ζητώ σεβασμό στη μνήμη των δύο γιαγιάδων μου. Σε εκπομπή φιλοξενήθηκε κυρία που δεν έχω δει ποτέ μου, παρουσιάστηκε ως γιαγιά μου και είπε ότι… ψήφιζα ΝΔ! Δε θα μιλήσω για προβοκάτσια. Οι πολίτες καταλαβαίνουν. Και με ποιους τα έχω βάλει. Και ότι δεν με «κρατάει» κανένας», είχε γράψει χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κασσελάκης.

O Γιώργος Λιάγκας στην έναρξη της σημερινής εκπομπής του ακούστηκε να λέει:

«Θα σας πω κάτι. Είμαι ένας άνθρωπος από τους λίγους στη δημοσιογραφική πιάτσα που έχω κάνει λάθη, τα έχω παραδεχτεί και τα έχω πληρώσει. Έχω διδαχτεί από τα λάθη μου και τα έχω πληρώσει. Έχω ζητήσει δημόσια συγγνώμη και έχω προχωρήσει. Επειδή απευθύνομαι καθημερινά σε εσάς, όταν κάνω λάθος ζητώ συγγνώμη και προχωράω. Αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση άλλος το έχει κάνει το λάθος και άλλος θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη και όχι εγώ. Θα τα πούμε όλα στην πορεία. Και για το ρεπορτάζ με την περιβόητη γιαγιά και για την απάντηση του Στέφανου. Εγώ να του αναγνωρίσω ότι δε ξέρει καλά ελληνικά; Λάθος συμβούλους έχει; Δεν το πάει καλά το πράγμα. Η καλύτερη λύση για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Κασσελάκης, αλλά κάνει και λάθη» είπε στην έναρξη του «Πρωινού» ο Γιώργος Λιάγκας.

Στην πορεία, πράγματι ο παρουσιαστής αναφέρθηκε εκτενώς στο ζήτημα που προέκυψε, λέγοντας πως «Ο Κασσελάκης είναι φάουλ» ενώ έπαιξε ξανά το βίντεο με τα όσα είπε η επίμαχη "γιαγιά" τονίζοντας πως η εκπομπή δεν ισχυρίστηκε πως είναι η γιαγιά του πολιτικού, αλλά μια "γιαγιά" δηλαδή ηλικωμένη γυναίκα, που επίσης λέγεται Κασσελάκη στο επίθετο και γνωρίζει την οικογένεια του πολιτικού και άφησε ξανά... αιχμές για τα "κακά ελληνικά" του υποψήφιου για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα είπε πως η εκπομπή έχει "εργολαβία" να εντοπίζει και άλλους συγγενείς και πρόσωπα που γνωρίζουν τον πολιτικό.και έπαιξε ρεπορτάζ πως ένας θείος του Στέφανου Κασσελάκη είναι βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και λέγεται Γιάννης Κασσελάκης!

Και τότε ο Λιάγκας ακούστηκε να σχολιάζει ξανά πως ουσιαστικά δεν είναι κακό που η "γιαγιά" που φιλοξένησε στην εκπομπή του είπε πως οι Κασσελάκηδες ήταν Δεξιοιί και η εκπομπή φιλοξένησε δηλώσεις του βουλευτή!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!