GOSSIP

Η Τούνη λίγες ώρες πριν τη βάφτιση του γιου της έχει μεγάλο άγχος [βίντεο]

Σήμερα θα γίνει στην Αθήνα η βάφτιση του γιου που έχουν αποκτήσει η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η influencer αν και εδώ και καιρό έχει ετοιμάσει κάθε λεπτομέρεια, το βράδυ της Πέμπτης 21/9 αποκάλυψε πως έχει μεγάλο άγχος για το αν θα πάνε όλα καλά.

Η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε πως: «Σήμερα η μέρα ήταν τρελή. Ακόμα δεν έχουμε τελειώσει ούτε με τα τραπέζια, ούτε με την αρίθμηση. Το κεφάλι μου είναι καζάνι. Έχω αγχωθεί αρκετά γιατί πραγματικά δεν υπάρχουν ούτε μπομπονιέρες, ούτε φαγητό για τόσα άτομα που θα έρθουν».

Ωστόσο τη λύση βρήκε η νονά του μικρού, η οποία ολοκλήρωσε τη λίστα των καλεσμένων φτιάχνοντας σωστά τα τραπέζια, όπως ενημέρωσε μέσα από story της η Ιωάννα.

«Θα βαφτίσουμε τον Νουνίτο μας. Αυτό ήταν! Αντίο ζωή, αντίο Νουνίτο! Πώς θα συνηθίσουμε το νέο όνομα, πείτε μου. Σας προετοιμάζω, θα το λέω όλη μέρα. Όλη μέρα θα λέω το όνομα. Ανάθεμα κάποια στιγμή σε 15 χρόνια από τώρα δεν θα το μάθουμε; Επίσης είμαι πολύ ενθουσιασμένη γιατί θα δω τα αδέρφια μου! Θα έρθουν για τη βάφτιση! Για όσους με ακολουθείτε καιρό, θα γνωρίζετε πως έχω έναν αδερφό από τη Σουηδία και μια αδερφή από την Ολλανδία! Είναι ετεροθαλή αδέρφια μου, από την πλευρά του μπαμπά και έχουμε να ιδωθούμε χρόνια», είπε η ίδια σε ένα από τα τελευταία της stories.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!