GOSSIP

Η Τούνη έκανε μια ανάρτηση για τη βάφτιση του γιου της Πάρη [εικόνες]

Πολλοί celebrities ήταν καλεσμένοι στη βάφτιση του Πάρη, του γιου που έχουν αποκτήσει οι Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου, την περασμένη Παρασκευή, αλλά το ζευγάρι μόλις χθες μοιράστηκαν μέσω social media πλάνα από τη βάφτιση.

Συγκεκριμένα το βράδυ της Κυριακής, η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια κοινή φωτογραφία με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον γιο τους, αλλά και μια σειρά με εικόνες από τον εντυπωσιακό στολισμό του κτήματος που έγινε η βάφτιση.

Μάλιστα, η Ιωάννα Τούνη έγραψε ένα τρυφερό μήνυμα για τον γιο της.

«Πάρης Αλεξάνδρου. Και κάπως έτσι… ο νούνι έγινε Πάρης! Σας δείχνουμε μερικές εικόνες από την πιο ονειρεμένη βάπτιση ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΛΟΥ! Όλοι οι αγαπημένοι μας ήταν εκεί… Όλα ήταν παραπάνω από υπέροχα!!! @stefanosmen σε ευχαριστούμε για την απίστευτη διοργάνωση… Είσαι ο φίλος, ο διακοσμητής και πλέον ο event planner της καρδιάς μας!
Ήταν όλα καλύτερα από όσο θα μπορούσαμε να ονειρευτούμε. Πάρη μας, σου ευχόμαστε το πιο όμορφο και λαμπρό μέλλον… θα είμαστε πάντα στο πλάι σου να σε αγαπάμε και να σε στηρίζουμε! μαμά + μπαμπάς», έγραψε η Ιωάννα Τούνη στη λεζάντα.

Δείτε την ανάρτησή της.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!