GOSSIP

Φούντωσαν οι φήμες πως οι Τσιτσιπάς και Μπαντόσα έχουν χωρίσει

Ο διάσημος Έλληνας τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς και η Ισπανίδα, επίσης διάσημη τενίστρια Πάουλα Μπαντόσα, τους προηγούμενους μήνες, ζούσαν ένα μεγάλο έρωτα, ήταν αχώριστοι και...διατυμπάνιζαν την σχέση τους μέσω social media. Τώρα όμως φουντώνουν οι φήμες πως οι δυο τους δεν είναι πλέον μαζί.

Όπως αναφέρει το protothema.gr κάτι παράξενο έγινε που προβλημάτισε όσους είχαν συνηθίζει να βλέπουν μαζί το αγαπημένο ζευγάρι.

Οι δυο αθλητές διέγραψαν τις κοινές τους φωτογραφίες από τα social media πυροδοτώντας τις φήμες περί χωρισμού.



Μάλιστα, ακόμα και στον λογαριασμό που είχαν δημιουργήσει με όνομα tsitsidosa, δεν υπάρχει πλέον καμία φωτογραφία εκτός από εκείνη του προφίλ!



Υπενθυμίζεται ότι Πάουλα Μπαντόσα πριν λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 15 Σεπτεμβρίου βρέθηκε στην Αθήνα για να στηρίξει τον αγαπημένο της στο Davis Cup που πραγματοποιήθηκε πριν λίγο καιρό στο Καλλιμάρμαρο.

Μάλιστα είχε βάλει τη ζακέτα από την εμφάνιση της Εθνικής Ελλάδας και είχε βάψει τα νύχια της στο χρώμα της σημαίας της χώρας μας για να φωτογραφηθεί μαζί με τον Στέφανο Τσιτσιπά. 



Άγνωστο, ωστόσο, παραμένει, τι έχει συμβεί μέχρι τώρα και οι δύο τους αποφάσισαν να μην έχουν κοινή παρουσία στα socila media.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!