GOSSIP

Συγκλονίζουν τα λόγια της Γκερέκου για το θάνατο της μαμάς του φίλου της "Ντάνου"

Χθες Δευτέρα, 25/9 έγινε γνωστό πως έφυγε από τη ζωή η μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου, βυθίζοντας στο πένθος το γνωστό... Ντάνο του Survivor, ο οποίος λίγες μόνο ώρες πριν το θάνατο της αγαπημένης του μητέρας, της κυρίας Ράνιας, είχε ντυθεί γαμπρός στο πλευρό της Δήμητρας Βαμβακούση.

Η θλιβερή είδηση κάνει το γύρο του διαδικτύου, μετά και τη συγκινητική ανάρτηση που έκανε ο Αγγελόπουλος, ενώ σήμερα μάθαμε πως υπάρχει, μια μεγάλη αλλά άγνωστη φιλία ανάμεσα στην οικογένεια της Άντζελας Γκερέκου και την οικογένεια του Ντανου.

Αρχικά η Άντζελα Γκερέκου ανέφερε στο Πρωινό: «Συλλυπητήρια, με όλη μου την καρδιά, καλό της ταξίδι. Ο Γιώργος είναι φίλος για όλη την οικογένειά μας. Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή, μετά τη μεγάλη χαρά του γάμου του, η απώλεια της μητέρας του. Δύναμη, καλό ταξίδι στη μητέρα του.»!

Και συνέχισε λέγοντας: «Ο Γιώργος ξέρω ότι είναι δυνατός και θα προχωρήσει τη ζωή του, με τη ψυχή της μανούλας και του μπαμπά του να τον προστατεύει. Ο Γιώργος είναι Χριστιανός και ξέρει ότι δεν τελειώνει τίποτα εδώ, με αυτή την απώλεια. Γνώριζα ότι ο Γιώργος περνούσε αυτή την περίοδο πολύ δύσκολα. Η ζωή είναι απρόβλεπτη».


Και σε άλλο σημείο αναφέρθηκε στη φιλία της με τον Ντάνο: «Με τον Γιώργο γνωριζόμαστε χρόνια, γιατί αγαπούσε πολύ τον Τόλη, ερχόταν στο καμαρίνι, βλεπόντουσαν και ο Τόλης τού είχε μια συμπάθεια κι αγάπη, γιατί διέκρινε ότι ήταν καλός άνθρωπος. Ο Γιώργος είναι ένας καλός άνθρωπος, με μια πολύ όμορφη ψυχή».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!