TV BITS

Fay's Time: Χαμός έγινε με την κόντρα Μπάρκα - Σολωμού - Mente Fuerte

Από την περασμένη Δευτέρα, έχει ξεσπάσει μεγάλη κόντρα ανάμεσα στη Δανάη Μπάρκα και τους Μαρία Σολωμού και Mente Fuerte και σήμερα η εκπομπή Fay's Time παρουσίασε αναλυτικά το χρονικό αυτής της κόντρας και μετά είδαμε τη Φαίη να διαφωνεί με τους συνεργάτες της, όταν κάποιοι θέλησαν να πάρουν θέση για το ποιος... φταίει!

Το επίμαχο σχόλιο της Μπάρκα
Όλα ξεκίνησαν όταν η Δανάη Μπάρκα την περασμένη Δευτέρα σχολίασε στην εκπομπή της τα όσα είπε η Μαρία Σολωμού στο podcast της για τα νεαρά κορίτσια που κάνουν ακραίες αισθητικές παρεμβάσεις στο πρόσωπό τους.

«Με σοκάρει που τα λέει αυτά η Μαρία, που εγώ είμαι φαν της, μου αρέσει ο τρόπος που μιλάει, μου αρέσουν όλα της. Με σοκάρει γιατί η Μαρία είναι όντως μια γυναίκα άνω των 35, έχει κι ένα παιδί, αλλά η εμφάνισή της έχει περάσει πολλές φορές πειραματικά στάδια, τώρα τη βλέπουμε με ράστα. Κάποιος θα έλεγε “γιατί μια γυναίκα σε αυτή την ηλικία κάνει αυτό που είναι πιο κοριτσίστικο”», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

Η Δανάη Μπάρκα είπε στη συνέχεια: «Επίσης, είναι σε σχέση με έναν άνθρωπο, ο οποίος μέσω της μουσικής του προάγει αυτό το “όλοι ίδιοι”, “αυτός ο πωπός είναι σαν καρδιά” και όλα αυτά τα ωραία τραγούδια που ακούμε γύρω γύρω…

Αν εγώ ήμουν σε σχέση με τον Snik, δεν θα ήταν περίεργο να βγω και να πω “οι άνθρωποι πρέπει να αγαπάμε τον εαυτό μας”, όταν ο “σύντροφός” μου… Δεν ορίζει τη Μαρία ο σύντροφός της, όμως, καμιά φορά οι επιλογές μας είναι ο καθρέφτης μας».
 

Η αντίδραση του Mente Fuerte

Τη δική του τοποθέτηση για τα σχόλια που έκανε η Δανάη Μπάρκα προς τη Μαρία Σολωμού θέλησε να κάνει ο Mente Fuerte μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο γνωστός τράπερ, ο οποίος διατηρεί στενή σχέση με την ηθοποιό, προχώρησε σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα κατά της παρουσιάστριας

«Εγώ σας είπα από εδώ και πέρα δεν θα αφήνω τίποτα να πέσει κάτω. Οι απόψεις είναι σαν τις κωλ…δες, όλοι έχουμε από μία. Έχουμε και εμείς στοματάκι απλά δεν το ανοίγουμε χωρίς λόγο», γράφει χαρακτηριστικά ο Mente Fuerte σε Insta-story.

«Οι επιλογές μας είναι ο καθρέφτης μας, ε μάλλον ο δικός σου δεν θα δουλεύει καλά για να με καλείς στην εκπομπή σου και να επιμένεις τόσο πολύ», συνεχίζει στην τοποθέτησή του.

Τα όσα είπε η Φαίη

Η εκπομπή της Φαίης Σκορδά παρουσίασε σήμερα το χρονικό αυτής της κόντρας και ξέσπασε ένταση στο πλατό.

Η δε Φαίη, που μάλλον υπερασπίζονταν την Μπάρκα, φάνηκε να μην ήξερε πως η Μπάρκα σχολίασε και σήμερα μέσω της εκπομπής της τα λεγόμενα του Fuerte και συγκεκριμένα είπε: 

«Ποτέ δεν έχουμε πει κάτι κακό για τη Μαρία. 15 φορές που έχουμε παίξει τη Μαρία Σολωμού την έχουμε εκθειάσει και μία φορά που διαφωνήσαμε με έναν άνθρωπο πέσανε να μας φάνε. Και δεν έπεσαν όλοι, ένας άνθρωπος. Μία φορά που κάπου διαφωνήσαμε έγινε ντόρος. Η Μαρία Σολωμού και ο οποιοσδήποτε άνθρωπος αν τον ρωτήσουμε για τις απόψεις τις δικές μας, θα συμφωνεί με όλες; Και ξαφνικά έγινε ένας ντόρος για το bullying. Ποιο bullying; Το bullying είναι να διαφωνείς με μια τοποθέτηση;»

Δείτε ΕΔΩ τί έγινε σήμερα στην εκπομπή της Σκορδά

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!