TV BITS

My Style Rocks: Ο Κουδουνάρης έγινε έξαλλος με την Κουκίου

Τα... μαχαίρια βγαίνουν καθημερινά στο My Style Rocks, με πολλές από τις διαγωνιζόμενες να έρχονται σε απίστευτες αντιπαραθέσεις on και off camera, ενώ χαμός γίνεται με τις βαθμολογίες και τον τρόπο που μερικές παίκτριες κρίνουν τις συμπαίκτριές τους. Αλλά στο  επεισόδιο της Πέμπτης 28/9 ένας εκ των κριτών έγινε έξαλλος με την... τακτική μιας παίκτριας στις βαθμολογίες που μοιράζει.

Συγκεκριμένα, ο Στέλιος Κουδουνάρης, σχολίασε πολύ αιχμηρά την επιμονή της Διονυσίας Κουκίου, να βάζει… 3 σε όλες τις συμπαίκτριες της. Μάλιστα, εν εξάλλω, ο κριτής του ριάλιτι μόδας ήρθε να ταρακουνήσει για τα καλά την όμορφη διαγωνιζόμενη.

«Εντάξει Διονυσία μου; Το έζησες το δράμα σου για σήμερα; Τα πήρες τα 5 λεπτά δημοσιότητας σου;» αναρωτήθηκε με νόημα ο Στέλιος Κουδουνάρης για να ζητήσει άμεσα διευκρινίσεις η πρώην Σταρ Ελλάς. «Τα πέντε λεπτά μου, ναι. Θεωρείτε ότι ήταν δράμα αυτό που έκανες;».

Σ.Κ.: Tα 5 λεπτά δημοσιότητας σου τα πήρες αφού δεν τα κατάφερες με τα ρούχα σου; Να δημιουργείς όλο αυτό το δράμα; Περίμενε τώρα, μίλησες, τα είπες και τοποθετήθηκες. Είναι δυνατόν μεγάλη γυναίκα να αφαιρεί από τον εαυτό της το δικαίωμα της βαθμολογίας; Γιατί βάζοντας σε όλες 3, απέχεις αδικώντας και τον δικό σου εαυτό και τις συμπαίκτριες σου που ντύθηκαν σωστά και αυτές που δεν ντύθηκαν σωστά και τα πάντα. Ακυρώνεις όλο αυτό που κάνουν αυτοί οι άνθρωποι εδώ, γιατί; Για να βγάλεις αυτό το λογύδριο ότι κανείς δεν ξέρει και σε έχουμε μπερδέψει; Ποιοι; Όλοι εμείς έχουμε μπερδέψει εσένα; Που ήρθες με ένα κολάν και έχεις και απαιτήσεις! Αν αύριο, που θα έρθεις ωραία ντυμένη, σου κάνουμε εσένα το ίδιο θα σου αρέσει;

Δ.Κ.: Και βέβαια δεν θα μου αρέσει αλλά μην βάζετε λόγια στο στόμα μου που δεν έχω πει. Δεν είπα ότι δεν ξέρετε! Τόση ώρα αυτό λέω, εκτός κι αν δεν είστε εδώ! Λέω δηλαδή πως έχω να κάνω με τόσους ανθρώπους γύρω μου που γνωρίζουν και μάλλον εγώ δεν γνωρίζω πραγματικά και έχω μπερδευτεί.

Σ.Κ.: Πολύ καλά κατάλαβα τι λες. Κάτι το οποίο έχει έναν ειρωνικότατο τόνο…

Δ.Κ.: Όχι, δεν ήταν ειρωνικό! Έτσι μιλάω! Αυτός είναι ο τόνος μου.

Σ.Κ.: Όχι, όχι. Μια χαρά, έξυπνη κοπέλα είσαι, μια χαρά τα λες, προσπαθείς να δημιουργήσεις εντύπωση και, επειδή σήμερα δεν δημιούργησες καμία εντύπωση με τα ρούχα σου, προσπαθείς με άλλους τρόπους. Αυτό είναι αθέμιτο. Και οι βαθμολογίες σου είναι αθέμιτες και αυτή η στάση είναι αθέμιτη.

Δ.Κ.: Καθόλου δεν προσπαθώ να κάνω εντύπωση! Εντύπωση κάνω από μόνη μου. Με προσβάλλετε να λέτε ότι προσπαθώ να δημιουργήσω εντυπώσεις.

Σ.Κ.: Εσύ μας προσβάλλεις που κάθεσαι εδώ και βάζεις την ίδια βαθμολογία σε όλα τα κορίτσια.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό απόσπασμα από τη χθεσινή εκπομπή του ΣΙΓΜΑ και του ΣΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!