GOSSIP

Έξαλλη έγινε η Λασκαράκη και έκανε ένα απίστευτο ξέσπασμα νεύρων [βίντεο]

Η αλήθεια είναι πως η ηθοποιός Βάσω Λασκαράκη δεν μας έχει συνηθίσει σε... ξεσπάσματα νεύρων, αλλά αυτή τη φορά δεν κρατήθηκε ειδικά όταν εκνευρίστηκε πολύ με κάποια σχόλια που έλαβε κυρίως από... μαμάδες!

Η ίδια, είναι μητέρα και λατρεύει την κορούλα της, που είναι μαθήτρια της 5ης Δημοτικού και η ηθοποιός θέλησε να σχολιάσει κάποια αρνητικά πράγματα στο εκπαιδευτικό σύστημα και ειδικά στο θέμα των βιβλίων.


Όμως πολλοί από τους followers της σχολίασαν πως επηρεάζει αρνητικά τον κόσμο και τότε η ίδια ξέσπασε!

«Συνήθως δε μιλάω, αλλά είμαι ως εδώ. Άντε μαζευτείτε λίγο. Που επηρέασα τον κόσμο αρνητικά δε κατάλαβα. Τι είπα; Να πάτε να πάρετε ναρκωτικά; Αλήθεια, ό,τι μπούρδα του κατέβει του καθενός στο κεφάλι τη στέλνει. Και δε μιλάω. Τόσα χρόνια δε μιλάω, δεν απαντάω. Καταλαβαίνω ότι ο κόσμος έχει πολλά προβλήματα, είναι πολύ θυμωμένος και όλοι θέλουμε κάπου να ξεσπάσουμε.

Και δε μιλάω. Λέω, “άφησέ το, θα περάσει”. Αλλά όχι παιδιά, μαζευτείτε λίγο που στέλνετε ό,τι σας κατέβει στο κεφάλι. Πάω λέει το παιδί μου σε ιδιωτικό σχολείο. Ναι, γούστο μου και καπέλο μου, έτσι γουστάρω. Άμα ήταν καλύτερα τα δημόσια, θα το πήγαινα σε δημόσιο. Κι εγώ σε δημόσιο σχολείο πήγα, στη Θεσσαλονίκη, κακοτράχαλο, και το Δημοτικό και το Γυμνάσιο και το Λύκειο. Δε χάθηκα, αλλά δε μεγάλωνα το 2023.

Και να μην κάνω exit poll λέει από το Tik Tok και το Instagram. Από όπου γουστάρω θα κάνω. Κάντε κι εσείς. Δε το ήξερα να πάω να δεθώ έξω από το Υπουργείο Παιδείας και να ανατιναχθώ», είπε η Βάσω Λασκαράκη.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!