GOSSIP

Fay's Time: Η Αλιμπέρτη δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή της χωρίς τον Δέδε

Ο οδοντίατρος Κωνσταντίνος Δέδες, που τον είδαμε τηλεοπτικά στο πλευρό της Σοφίας Αλιμπέρτη, στην εκπομπή για θέματα υγείας, που σηματοδότησε το τηλεοπτικό comeback της, ήταν σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή Fay's Time.

H Φαίη και οι συνεργάτες της υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό τον Κωνσταντίνο στο πλατό, με την παρουσιάστρια να λέει πολύ κολακευτικά λόγια για τα... μάτια του οδοντιάτρου.


Ο ίδιος μίλησε για τα τηλεοπτικά πλάνα του και για το πως κατάφερε να συνδυάσει την τηλεόραση με την κανονική εργασία του.


Ο Κωνσταντίνος Δέδες είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Αθηναίων με τον Κώστα Μπακογιάννη και φυσικά μίλησε και για τις επερχόμενες εκλογές


Δείτε ΕΔΩ όσα είπε.


Παράλληλα, η Σοφία Αλιμπέρτη επικοινώνησε τηλεφωνικά με την εκπομπή από τη Γαλλία όπου βρίσκεται για την έκθεση φωτογραφίας του γιου της, Μιχαήλ Βαρθακούρη


«Ο Κωνσταντίνος είναι μια έκπληξη για εμένα σε όλα τα επίπεδα...» είπε η Σοφία και πρόσθεσε πως χαίρεται που μπήκε στη ζωή της, πως τον θέλει για πάντα στη ζωή της και τόνισε πως δεν μπορεί να φανταστεί τη ζωή της χωρίς αυτόν.

Ο Κωνσταντίνος ανταπέδωσε τις φιλοφρονήσεις 
Δείτε ΕΔΩ το βίντεο
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!