TV BITS

My Style Rocks: Στο σημερινό Gala οι διαγωνιζόμενες θα ντυθούν νυφούλες

Ένα γεμάτο συναίσθημα Gala έρχεται στις οθόνες μας σήμερα στις 15:20 στο νέο επεισόδιο του My Style Rocks. Οι διαγωνιζόμενες πρέπει να επιλέξουν και να συνδυάσουν κατάλληλα το νυφικό που θα φορούσαν στον γάμο τους!

Η Κατερίνα Καραβάτου υποδέχεται τις fashionistas που συνοδεύονται από συντρόφους, φίλες, παιδιά και η συγκίνηση κερδίζει τη δική της θέση στην πασαρέλα. Προσωπικές ιστορίες, χιουμοριστικές εκδοχές μιας πιθανής πραγματικότητας αλλά και δύσκολες αποφάσεις συνθέτουν ένα -από κάθε άποψη - πολύ δυνατό gala!

 

Ο Στέλιος Κουδουνάρης, ο Δημήτρης Σκουλός και η Σοφία Χατζηπαντελή έχουν υψηλές απαιτήσεις δεδομένου ότι οι διαγωνιζόμενες είχαν να διαλέξουν ένα νυφικό με το ανάλογο, φυσικά, styling.

 

Ποια διαγωνιζόμενη θεωρείται εκτός concept και τι είναι αυτό που φέρνει ξανά στο πλατό του My Style Rocks τη… Δήμητρα Αλεξανδράκη; Τι θέλει να πει στον Στέλιο Κουδουνάρη;

Στο τέλος του επεισοδίου η διαγωνιζόμενη που βρίσκεται στην υψηλότερη θέση της κατάταξης λαμβάνει την επιταγή των 2.500 ευρώ ενώ οι τρεις fashionistas με τη χαμηλότερη βαθμολογία βρίσκονται ένα βήμα πριν από την έξοδό τους από τον διαγωνισμό.

Δείτε το τρέιλερ:

https://www.facebook.com/sigmatvcy/videos/993048971976141

MY STYLΕ ROCKS!

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 15:20 ΣΤΟ ΣΙΓΜΑ

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!