GOSSIP

Χατζίδου και Παύλου για Αλεξάνδρου: «Σοκαριστήκαμε, θα απαντήσουμε δημόσια»

Χαμός έχει γίνει μετά τις οργισμένες δηλώσεις που έκανε χθες Τετάρτη 4/10 ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, στην κάμερα της εκπομπής Fay's Time και σήμερα το ζευγάρι Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου, έσπευσαν να απαντήσουν στα πυρά που έστρεψε κατά τους ο σύζυγος της Τούνη.

Θυμίζουμε πως ο Αλεξάνδρου, χθες, αφού άφησε αιχμές για την στάση της Σίσσυς Χρηστίδου, απέναντί του και το πως του φέρθηκε στη λήξη της συνεργασίας τους, έστρεψε τα πυρά του κα κατά του Παύλου και Χατζίδου, επειδή δημοσιοποίησαν μέσω της εκπομπής τους το προσκλητήριο της βάφτισης του γιου του, χωρίς να του πουν τίποτα. (δείτε ΕΔΩ όσα είπε χθες ο Δημήτρης Αλεξάνδρου)


Και σήμερα, η Ελένη και ο Ετεοκλής, έσπευσαν να απαντήσουν μέσω της εκπομπής τους: «Θα ζητήσω μία μεγάλη συγγνώμη από τους τηλεθεατές που δεν τους ενδιαφέρει αυτό που γίνεται μεταξύ μας και στην ουσία είναι αυτό που κοροϊδεύουμε να απαντά ο ένας παρουσιαστής στον άλλον μέσα από την τηλεόραση, αλλά σε αυτό θα απαντήσουμε γιατί έγινε δημόσια. Σοκαριστήκαμε γιατί είναι κάτι, το οποίο συζητήσαμε εκείνη τη στιγμή. Έχουμε μιλήσει με τον Δημήτρη» είπε η Ελένη Χατζίδου.

«Την ίδια ημέρα που έγινε αυτό ήμασταν σε επικοινωνία. Πρώτα από όλα για το προσκλητήριο. Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι δεν ήμασταν καλεσμένοι γιατί δεν είμαστε και φίλοι. Είναι μία γνωριμία μέσα στον χώρο. Οι πληροφορίες του προσκλητηρίου, το όνομα κι η ημερομηνία είχαν δημοσιευθεί σε άλλες εκπομπές τις οποίες τις ξέρει ο Δημήτρης. Αυτό που βγήκε σε εμάς ήταν το χαρτί με τα χρώματα. Αυτό βγήκε από εμάς για πρώτη φορά με blur, ήταν καλυμμένα η ημερομηνία και ο τόπος γιατί καταλάβαμε ότι δεν είναι σωστό να βγει προς τα έξω, αλλά όλα τα υπόλοιπα είχαν δημοσιευθεί.»

Έγινε μία αναφορά στις Μαλδίβες, τις οποίες συζητάμε λες και είναι εδώ δίπλα. Στις Μαλδίβες ο Δημήτρης μου είχε πει εμένα ότι είχε παρεξηγηθεί με έναν δημοσιογράφο για τον οποίον δεν θα πω το όνομα που είχε βγάλει το όνομα του παιδιού στον αέρα. Από αυτό δεν έπρεπε εγώ να καταλάβω ότι δεν ήθελε να ασχοληθούμε σε τίποτα σε ό,τι αφορά εκείνον ή το παιδί ή τη γυναίκα του ή την προσωπική του ζωή. Αν ήθελε να μην ασχοληθεί κανείς, υπάρχουν και τα δελτία τύπου, τα οποία δεν δημοσιεύονται αλλά κυκλοφορούν εσωτερικά στα κανάλια, το σέβονται και το κατανοούν όλοι και δεν ανοίγει κανένα θέμα που δεν θέλει ο άνθρωπος που το έχει στείλει» ανέφερε ο Ετεοκλής Παύλου.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!