GOSSIP

Ο Κούγιας είπε πως αντέδρασε η μάνα του όταν γνώρισε τη Βατίδου

Στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» φιλοξενήθηκε ο Αλέξης Κούγιας και μίλησε στην Αθηναΐδα Νέγκα για τη ζωή και την καριέρα του.

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ποινικολόγος αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο η κόρη του να ασχοληθεί με το μόντελινγκ, ενώ αποκάλυψε ποια ήταν η αντίδραση της μητέρας του, όταν γνώρισε την Εύη Βατίδου. 

Ο Αλέξης Κούγιας είπε χαρακτηριστικά: «Η μάνα μου είχε αρχίσει να αγανακτεί κάποια στιγμή που δεν παντρευόμουν. Και ρωτούσε τη γραμματέα μου που την είχα 35 χρόνια αν είναι καλές κοπέλες αυτές που βγαίνω. Κάποια στιγμή γνώρισα την πρώην γυναίκα μου, είχα ένα δικαστήριο στην Πάτρα, εκείνη ήρθε μαζί και είπα να περάσουμε από το σπίτι για να τη γνωρίσει. Της συστήνω την Εύη Βατίδου και στη συνέχεια πάω στην τουαλέτα. Τότε η μητέρα μου τη ρώτησε τι εργασία κάνει και απάντησε ότι είναι μοντέλο. Η μητέρα μου έβαλε τα γέλια και είπε «κατάλαβα». Παρόλα αυτά, την αγάπησε τόσο πολύ και δεν υπήρχε περίπτωση να μην τα πάνε καλά. Λαχταρούσε να έχει τόσο μία νύφη».

Στη συνέχεια, ο Αλέξης Κούγιας εξήγησε πώς θα αντιδρούσε αν η κόρη του, τού έλεγε πως θέλει να ασχοληθεί με το μόντελινγκ. «Θα στενοχωριόμουν, γιατί ήθελα να δώσει προτεραιότητα στην παιδεία. Δεν θέλω να κακίσω καθόλου αυτά τα παιδιά, αλλά είναι ενοχλητικό να έχεις ομορφιά και να μην έχεις παιδεία».

Δείτε στο tlife.gr τα σχετικά βίντεο με τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!