GOSSIP

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου παντρεύεται και μίλησε και για την Ελευθερίου

Την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου εντόπισαν τα τηλεοπτικά συνεργεία, η οποία παραβρέθηκε σε κοσμική εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης 5/10.  Μάλιστα στο πλευρό της ήταν η αρραβωνιαστικιά του Άρη Σοϊλέδη Μαρία Αντωνά.

 Η πρώην παίκτρια του Survivor, πρόσφατα είπε σε εκπομπή πως έκανε unfollow την Ελευθερία Ελευθερίου, με την οποία στο ριάλιτι επιβίωσης φαίνονταν να έχουν πολύ στενή φιλία, και μίλησε για το πως είναι οι σχέσεις τους σήμερα, ενώ αναφέρθηκε και στη (νέα) πρόταση γάμου που δέχτηκε, αφού αν και δεν έχει αποκαλύψει ποιος είναι ο νέος σύντροφός της, φρόντισε το περασμένο καλοκαίρι να δείξει σε όλους πως είναι φουλ ερωτευμένη με τον άντρα με τον οποίο έκανε διακοπές στις Κυκλάδες.

«Ορίστε και το μονόπετρο. Περνάω μία πολύ όμορφη περίοδο της ζωής μου αλλά δεν θέλω να κάνω περαιτέρω δηλώσεις για το πότε είναι ο γάμος μου και τα λοιπά. Όταν είναι, θα τα μάθετε», δηλώνει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Σε ερώτηση για την Ελευθερία Ελευθερίου και τα εκατέρωθεν unfollow που έκαναν η μία στην άλλη, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου απαντά:

«Αυτά είναι μικρότητες. Δεν νομίζω ότι απασχολούν τον κόσμο. Δεν έχει προηγηθεί τίποτα. Εγώ είδα ότι δεν με ακολουθεί. Προφανώς δεν την ενδιέφερε πλέον να βλέπει τι κάνω. Ούτε εμένα με ενδιαφέρει πια τι κάνει, οπότε το έκανα κι εγώ».

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!