TV BITS

My Style Rocks: Η νέα παίκτρια στην παρθενική εμφάνισή της προκάλεσε... χαμούλη

Μετά την αποχώρηση της Ιφιγένειας μία νέα διαγωνιζόμενη έκανε χθες Πέμπτη 5/10 τη δυναμική είσοδό της στο My Style Rocks και μάλιστα απέσπασε πολύ καλές βαθμολογίες, αν και φυσικά έχει ασυλία για την πρώτη εβδομάδα.

Ο λόγος για την Μαργαρίτα Δρεμούση, την 34χρονη νέα παίκτρια, που εμφανίστηκε χθες για πρώτη φορά στο πλατό και το concept ήταν πως θα βαφτίσει την κόρη της κολλητής της.


Το outfit της Μαργαρίτας, "κέρδισε" αμέσως τη Ντένη, όχι όμως και τις Αμάντα και Χριστίνα, που έβαλαν χαμηλό βαθμό και η ένταση δεν άργησε να ξεσπάσει. 


Δείτε ΕΔΩ τις βαθμολογίες που πήρε η Μαργαρίτα από τις συμπαίκτριές της

Και η Σοφία Χατζηπαντελή φάνηκε να διαφωνεί με τις χαμηλές βαθμολογίες που έβαλαν κάποιες στη Μαργαρίτα και η ίδια της έβαλε ένα 4 και είπε: «Είσαι πολύ κομψή και όμορφη, δεν ξέρω γιατί κάποιες σου έβαλαν 2»!

Ο Σκουλός της έβαλε 3 και ο Κουδουνάρης, αν και είπε αρκετά θετικά σχόλια της έβαλε 2.


Συνολικά η νέα παίκτρια απέσπασε 11,6 βαθμούς και έδειξε σε όλες πως θα είναι μια πολύ δυνατή αντίπαλος!

 

Ας γνωρίσουμε καλύτερα τη Μαργαρίτα Δρεμούση:

 

Ηλικία: 34 ετών

Επάγγελμα: Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης

Η Μαργαρίτα σπούδασε Μάρκετινγκ και Επικοινωνία αλλά την κέρδισε ο κόσμος της μόδας. Έκανε την πρακτική της στην Αλμπέρτα Φερέτι όταν έμενε στην Νέα Υόρκη και έχει ζήσει όλη τη διαδικασία της New York Fashion Week. 

Από μικρή ηλικία της άρεσε η μόδα καθώς πιστεύει ότι μέσα από αυτή μπορεί να εκφράζει πλευρές του χαρακτήρα της. Της αρέσει να αγοράζει ρούχα και από fast fashion αλλά και από γνωστά brands καθώς πιστεύει ότι δεν έχει σημασία μία ετικέτα. Το σημαντικό για τη Μαργαρίτα είναι ένα ρούχο «να το φοράς και να μη σε φοράει».

Δηλώνει αισιόδοξη, θετική και πολύ δυναμική. Στο My Style Rocks έρχεται γιατί νιώθει ότι έχει πολύ ωραίο στυλ και θέλει να το δείξει.

 

MY STYLΕ ROCKS!

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 15:20 ΣΤΟ ΣΙΓΜΑ

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!