GOSSIP

Παναγιώταρου & Σχίζας είναι ξανά μαζί; Δείτε πως αντέδρασε ο Στάθης

Πρόσφατα ο Νίκος Γεωργιάδης άφησε να εννοηθεί πως οι Στάθης Σχίζας και Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, είναι πολύ κοντά σε ερωτική επανασύνδεση και σήμερα είδαμε τις πρώτες αντιδράσεις του πρώην ζεύγους σε αυτές τις αποκαλύψεις.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Γεωργιάδης, μέσω της νέας εκπομπής της Τσολάκη αποκάλυψε πως είχε επικοινωνία με το πρώην ζευγάρι το οποίο συναντιέται σχεδόν καθημερινά, αφού συχνάζουν στο ίδιο cafe. 

«Μίλησα και με τους δύο και κανείς από τους δύο δεν παραδέχεται ότι υπάρχει επανασύνδεση. Έχουν βρεθεί έξω αρκετές φορές, πηγαίνουν και στο ίδιο cafe στο Κολωνάκι γιατί εκείνος ετοιμάζει ένα νυχτερινό κλαμπ λίγα μέτρα πιο πέρα, είναι όλη μέρα εκεί και επιβλέπει τις εργασίες. Λίγα μέτρα πιο πέρα είναι η Bοutique της Αλεξάνδρας. Βρίσκονται συνέχεια στην πλατεία Κολωνακίου», είπε ο Νίκος Γεωργιάδης.

Όσο για το εάν υπάρχει ενδεχόμενο επανασύνδεσης, ο Νίκος Γεωργιάδης σημείωσε: «Είναι δύο άνθρωποι που έχουν μοιραστεί πάρα πολλά. Μεταξύ τους βγαίνουν… σπίθες. Λίγες φορές το έχω δει αυτό ανάμεσα σε δύο ανθρώπους και εγώ ως κοινός τους φίλος δεν θα απέκλεια μία επανασύνδεση. Θεωρώ ότι ο Στάθης δεν έχει σταματήσει να έχει ποτέ αισθήματα για την Αλεξάνδρα και νομίζω κι εκείνη κρατά ένα κομμάτι στην καρδιά της»

Η αντίδραση του Στάθη Σχίζα 

Το Breakfast@Star και ο δημοσιογράφος, Πάνος Παπαδόπουλος συνάντησε τον Στάθη Σχίζα έξω από το καινούριο μαγαζί που ετοιμάζει, με τον ίδιο να δηλώνει: «Τρέχω για τις ετοιμασίες του μαγαζιού, πλησιάζει η ημέρα που θα ανοίξουμε. Είχα πρόταση για πάνελ τηλεοπτικής εκπομπής αλλά δε θα μου ταίριαζε. Αυτή τη στιγμή δεν έχω προσωπική ζωή».

Ακόμα, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο που έκανε το ρεπορτάζ στην πρωινή εκπομπή του Star, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι ενοχλημένη με όλα όσα έχουν ειπωθεί περί επανασύνδεσης. Όπως μετέφερε η Μαίρη Αργυριάδου, η ίδια δεν ήθελε να μιλήσει καθόλου για το συγκεκριμένο ζήτημα.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!