GOSSIP

Η Ελένη Χαμπέρη αποκάλυψε πως εισπράττει υβριστικά μηνύματα

Την Ελένη Χαμπέρη, το τηλεοπτικό κοινό, τη γνώρισε μέσω του Survivor και του Survivor All Star και τώρα η ξανθιά πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης αποκάλυψε πως τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει αποδέκτης υβριστικών μηνυμάτων επειδή ήταν υποψήφια στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές με το συνδυασμό του Αχιλλέα Μπέου.

Μπορεί, η νεαρή γυμνάστρια να μην εξελέγη ωστόσο η ίδια ζει μια άλλη περιπέτεια, καθώς δέχεται υβριστικά μηνύματα επειδή έβαλε υποψηφιότητα με τον συγκεκριμένο υποψήφιο Δήμαρχο, ο οποίος εξέφρασε ρατσιστικές και ομοφοβικές δηλώσεις κατά του Στέφανου Κασσελάκη.

Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η Ελένη Χαμπέρη αποκάλυψε: «Από τη στιγμή που ανακοίνωσα την υποψηφιότητά μου, δεχόμουν και χωρίς να ανεβάσω κάτι υβριστικά μηνύματα. Καλώς ή κακώς δεν ήθελα να δίνω βάση αλλά με επηρέαζαν ψυχολογικά. Με έβριζαν επειδή επέλεξα να κατέβω με τον Αχιλλέα Μπέο. Άνθρωποι που είχαν αντίθετη άποψη και με επηρέαζε όλο αυτό. Δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο με αυτό. Τα πήγα πολύ καλά, δυστυχώς δεν βγήκα όμως. Θέλω να τελειώσει όλο αυτό εδώ γιατί και εμένα αυτή η περίοδος ήταν δύσκολη».

«Φυσικά και δεν το μετάνιωσα, ειλικρινά σας μιλάω με επηρέασε πολύ αυτό το διάστημα ψυχολογικά, ενώ έλεγα δεν θα δίνω βάση σε τίποτα. Το θεωρώ άδικο όλο αυτό» τόνισε η Ελένη Χαμπέρη.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις της

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!