GOSSIP

Ο Αίας Μανθόπουλος υπέστη εγκεφαλικό - Δείτε τί είπε η σύντροφός του

Σήμερα έγινε γνωστό πως ο ηθοποιός Αίας Μανθόπουλος, νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Γεννηματάς, χωρίς όμως να αποκαλυφθεί τί συνέβη και τώρα μάθαμε πως ο άλλοτε πρωταγωνιστής της σειράς "Δύο Ξένοι" είχε ένα εγκεφαλικό επεισόδιο.

Συγκεκριμένα το βράδυ της Δευτέρας βρισκόταν στο σπίτι του στην Παιανία όταν δεν αισθάνθηκε καλά και οι οικείοι τον μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Ο ηθοποιός, δεν αντιμετώπιζε κάποιο χρόνιο πρόβλημα υγείας.

Σήμερα η επί επτά χρόνια σύντροφός του μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και αποκάλυψε ότι ο ηθοποιός ήταν σε κατάσταση εγκεφαλικού όταν τον μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Η επί 7 χρόνια σύντροφός του, Ελισάβετ Σταμοπούλου ανέφερε ότι ο Αίας Μανθόπουλος μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο μεταφέρθηκε τη Δευτέρα, 9 Οκτωβρίου σε δημόσιο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα τόνισε στο Πρωινό: «Πιστεύουμε ότι θα πάει καλά. Η κατάσταση του είναι σταθερή. Είναι καλή και πιστεύουμε ότι θα το ξεπεράσει. Ήταν σε κατάσταση εγκεφαλικού. Μεταφέρθηκε εγκαίρως…»!

Και πρόσθεσε: «Ο ίδιος είναι μαχητής και πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρει… Πέρασε στεναχώριες, όπως περνάνε όλοι… μακάρι να πάνε όλα καλά και να ενημερωθούμε γιατί και εγώ δεν ξέρω πολλά πράγματα ακόμα…»!

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό απόσπασμα

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!