GOSSIP

Η Χατζηπαντελή δεν έβγαλε τελικά τα φρύδια της και δηλώνει... άγνοια [βίντεο]

Πρόσφατα μια φωτογραφία που ανέβασε η Μαρία Μπακοδήμου από την Κύπρο, όπου την είδαμε να ποζάρει πλάι στη Σοφία Χατζηπαντελή, αλλά χωρίς η κριτής του My Style Rocks να έχει το χαρακτηριστικό μονόφρυδο, έγινε viral. Αλλά τελικά η Σοφία μια χαρά διατηρεί τα πλούσια φρύδια της και δηλώνει πως δεν έχει ιδέα τί έκανε η Μπακοδήμου!

Η Σοφία έκανε νέες τηλεοπτικές δηλώσεις και μίλησε για όλα: «Έχει γραφτεί ότι θα φύγω εγώ από το My Style Rocks; Ποιος το έγραψε;», απάντησε η Σοφία Χατζηπαντελή στις φήμες που τη θέλουν να αποχωρεί από το «My Style Rocks».

Παράλληλα αναφέρθηκε και στη Βίκυ Καγιά, την οποία ακολουθεί πλέον στο Instagram, βάζοντας τέλος στη φημολογούμενη κόντρα τους.

«Με τη Βίκυ Καγιά είναι όλα καλά! Ήρθαμε τώρα από κάτι ωραίο και δεν μου αρέσουν καθόλου τα θέματα που ανοίγετε, για να βάλετε να μαλώσουν η μία με την άλλη. Κανένας δεν μάλωσε, πρέπει να το κλείσουμε. Η Βίκυ είναι μια χαρά γυναίκα κι εγώ ξέρω ποια είμαι», είπε εκνευρισμένη η Σοφία Χατζηπαντελή.

Μάλιστα έκανε και μια αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή, λέγοντας πως είναι σε σχέση.

Σε ερώτηση για τον Λάκη Γαβαλά, η Σοφία Χατζηπαντελή είπε ενοχλημένη: «Ο κύριος Γαβαλάς είναι καταπληκτικός και τον αγαπώ. Ευχαριστώ».

Η Σοφία Χατζηπαντελή ρωτήθηκε επίσης και για την πολυσυζητημένη φωτογραφία που ανέβασε πρόσφατα η Μαρία Μπακοδήμου, από την οποία απουσίαζαν τα πυκνά της φρύδια.

Το μοντέλο έβαλε τη δημοσιογράφο να ακουμπήσει τα φρύδια της για να δει ότι είναι αληθινά, δηλώνοντας άγνοια σχετικά με το τι συνέβη με τη φωτογραφία και αν η Μαρία Μπακοδήμου έκανε photoshop.

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!