GOSSIP

H Βάσω Λασκαράκη σχολίασε τα όσα είπε ο Τσιμιτσέλης για την εκπομπή της

Με αφορμή την επικείμενη πρεμιέρα της εκπομπής της «The Break» στον ΣΚΑΙ, η Βάσω Λασκαράκη έκανε δηλώσεις στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών.

Η γνωστή ηθοποιός δεν έκρυψε τη συγκίνησή της όταν ρωτήθηκε για την κόρη της, Εύα και το γεγονός ότι την είδε για πρώτη φορά στο θέατρο.

«Συγκινούμαι πολύ, αλλά ας μην το συζητήσουμε» αρκέστηκε να πει βουρκωμένη η Βάσω Λασκαράκη.

Σχετικά με τη νέα της εκπομπή, η ηθοποιός ανέφερε: «Έχω αγωνία αρκετή, καλή αγωνία όμως. Έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα, έχω αυτό το σφίξιμο ότι κάτι είναι καινούργιο, ρωτάω να μάθω, δεν είναι εύκολο αλλά είναι διασκεδαστικό. Για όλα τα πράγματα υπάρχει η κατάλληλη στιγμή και οι κατάλληλες συνθήκες. Το πρότζεκτ αυτό είναι κάτι που μου ταιριάζει.

Μπορεί να εμφανιστεί ο σύζυγός μου, Λευτέρης Σουλτάτος στην εκπομπή, ποτέ δεν ξέρεις. Η σεζόν είναι μακριά. Δεν είμαι παρουσιάστρια, με αγχώνει εάν θα τα πάω καλά. Θα προσπαθήσω να τα κάνω με το δικό μου ύφος. Δεν μου αρέσουν οι κακοπροαίρετες κριτικές, δεν έχω σκεφτεί εάν θα δω τα νούμερα τηλεθέασης», συμπλήρωσε η Βάσω Λασκαράκη.

Όσον αφορά την πρόσφατη δήλωση του Γιάννη Τσιμιτσέλη, που είπε πως την παρότρυνε να δεχτεί τις προτάσεις που δεχόταν για εκπομπή, η Βάσω Λασκαράκη απάντησε: «Το πίστευε πολύ καιρό ότι θα μπορούσα να το κάνω. Όταν κατά καιρούς ερχόντουσαν προτάσεις όντως μου το είχε πει».

Θυμίζουμε πως ο ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης, πρόσφατα όταν κλήθηκε να σχολιάσει το νέο επαγγελματικό βήμα της πρώην συζύγου του είχε πει: «Εγώ χρόνια έλεγα στην Βάσω Λασκαράκη ότι θα έπρεπε να κάνει ένα τέτοιο βήμα. Θα είναι πάρα πολύ καλή. Είμαι 100% σίγουρος. Δεν ξέρω αν θα πάω καλεσμένος».

Δείτε ΕΔΩ όσα δήλωσε η Λασκαράκη

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!