GOSSIP

Ο Αίας Μανθόπουλος συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή του [βίντεο]

Την περασμένη εβδομάδα έγινε γνωστό πως ο ηθοποιός Αίας Μανθόπουλος, υπέστη εγκεφαλικό και νοσηλεύεται σε ΜΕΘ, όμως κάποια ψευδή δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο ηθοποιός που πολλοί αγάπησαν από τη σειρά "Δύο Ξένοι" έχει φύγει από τη ζωή.

Σήμερα στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα η ρεπόρτερ Φαίη Φώτου μετέφερε τα νεότερα για την υγεία του ηθοποιού, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Ο Αίας Μανθόπουλος ζει. Μετά το εγκεφαλικό που υπέστη, μεταφέρθηκε σε δημόσιο νοσοκομείο στις 9/10, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Οι γιατροί θεώρησαν πως πηγαίνει καλύτερα και τον μετέφεραν στον θάλαμο. Από εκεί και πέρα υποτροπίασε και έπρεπε να μεταφερθεί ξανά στη ΜΕΘ, όπου βρίσκεται μέχρι αυτή τη στιγμή και η κατάστασή του είναι σταθερή».

Στη συνέχεια, ο Ιάκωβος Μυλωνάς, φίλος του Αίαντα Μανθόπουλου, σημείωσε: «Είναι δύσκολα, είχε υποτροπή την Πέμπτη και την Παρασκευή ξαναμπήκε στην Εντατική, αλλά δεν έχει πεθάνει. ο άνθρωπος παλεύει για τη ζωή του. Είναι πάρα πολύ δύσκολα, μακάρι να γίνει ένα θαύμα».

Ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε αμέσως μετά, αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Αυτά είναι μεγάλα θέματα. Να πεθαίνουμε ανθρώπους πριν την ώρα τους, να βάζουμε φωτογραφίες νεκρών».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!