GOSSIP

Φήμες θέλουν την Καινούργιου να μην έχει τις καλύτερες σχέσεις με τον Κοκλώνη

Είναι γνωστό πως η Κατερίνα Καινούργιου, όχι απλά συνεργάζεται με τον παρουσιαστή και παραγωγό Νίκο Κοκλώνη, αλλά οι δυο τους συνδέονται με μια πολύ στενή φιλία και δείχνουν να είναι αχώριστοι, ενώ εδώ και χρόνια κάνουν μαζί διακοπές. Κάποιος όμως αποκάλυψε πως οι σχέσεις τους αυτό το διάστημα δεν είναι και τόσο καλές!

Τις σχετικές αποκαλύψεις και τους ισχυρισμούς για... σύννεφα στην σχέση Κοκλώνη - Καινούργιου, τις έκανε ο Βαγγέλης Περρής, με αφορμή την ηχηρή απουσία της παρουσιάστριας από το χθεσινό gala για το Fashion TV στην Ελλάδα.

«Κατά σύμπτωση ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είχε κάτι θεματάκια με την παραγωγή, η Κατερίνα Καινούργιου δεν νομίζω ότι διάγει την πιο ευτυχή περίοδο στη σχέση της με τον Νίκο Κοκλώνη. Έχω μία τέτοια πληροφορία. Θα μου επιτρέψεις να κάνω κι εγώ ρεπορτάζ. Δεν είναι στην καλύτερη φάση. Έχουν ακουστεί πράγματα στην εκπομπή με τα οποία δεν έχει συμφωνήσει»

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε από τη μεριά του: «Εντάξει, παιδιά άλλη δυναμική έχει το ένα κανάλι και άλλη το άλλο. Και όλο αυτό των συγκινονούντων δοχείων εγώ δεν το πιστεύω. Ο καθένας έχει την πορεία του, χαράσσει την πορεία του και διαμορφώνεται τηλεθέαση διαφορετική για τον καθένα».

«Δεν ρώτησαν εσένα όμως, άλλοι είχαν τα παράπονα» κατέληξε ο Βαγγέλης Περρής.

Η απάντηση της Κατερίνας

Δεν άφησε ασχολίαστη η Κατερίνα Καινούργιου την αναφορά που έκανε ο Βαγγέλης Περρής ότι η ίδια δεν διανύει την καλύτερη περίοδο στη σχέση με τον Νίκο Κοκλώνη. Συγκεκριμένα την ώρα που ο Πέτρος Συρίγος μαγείρευε, η παρουσιάστρια είπε:

«Φτιάξε μου για να το πάω στον Κοκλώνη μετά γιατί απέναντι έλεγε ο Περρής δεν διανύω καλή φάση με τον Κοκλώνη και έχουμε τσακωθεί. Γράφουν ότι έχουμε τσακωθεί και με ρωτούν όλοι στο Twitter. Λέω ναι έχουμε τσακωθεί γιατί συγκατοικούμε. Τσακωνόμαστε για τα πλακάκια μπάνιου, ο ένας τα θέλει μπεζ και ο άλλος μπορτνό»

«Πάτε καλά μωρέ; Από το μυαλό σας τα βγάζετε όλα; Δεν με νοιάζει. Δεν πάει να τα λέει και ο Τύπος. Εγώ με τον φίλο μου δεν τσακώνομαι. Να διαφωνήσω επαγγελματικά μπορεί, αλλά με τους κολλητούς μου δεν τσακώνομαι ποτέ» δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!