GOSSIP

Η Βάσω Λασκαράκη έχει γενέθλια και ο σύζυγός της έστησε το τέλειο πάρτι

Τα 44α γενέθλιά της γιορτάζει σήμερα η ηθοποιός Βάσω Λασκαράκη που στη φετινή τηλεοπτική σεζόν δοκιμάζει τις δυνάμεις της και ως παρουσιάστρια και ο σύζυγός της και γνωστός σεφ Λευτέρης Σουλτάτος, της έκανε ένα τέλειο πάρτι - έκπληξη.

Η Βάσω ετοιμάζεται πυρετωδώς για την πρεμιέρα της νέα τηλεοπτικής εκπομπής Break που θα γίνει στις 22/10 στο ΣΚΑΙ και παράλληλα εμφανίζεται στο θέατρο στην παράσταση Unfriend, οπότε δεν ασχολήθηκε καθόλου με τα γενέθλιά της.


Ασχολήθηκε όμως ο σύζυγός της ο οποίος οργάνωσε ένα πάρτι - έκπληξη το βράδυ της 18ης Οκτωβρίου για εκείνη σε ένα εστιατόριο, προσκαλώντας όλους της τους αγαπημένους φίλους για να της ευχηθούν, ενώ είχε φροντίσει και για τον στολισμό, αφού υπήρχε και μια μεγάλη κατασκευή με μπαλόνια που φυσικά έγραφαν «Ηappy Birthday».

Η Βάσω Λασκαράκη δεν είχε υποψιαστεί κάτι, αφού όπως θα δεις και στις φωτογραφίες πιο κάτω έκανε αμέριμνη τα beaute της, λίγες ώρες πριν την έκπληξη. Όπως έγραψε η ίδια στα social media της, μετά την αποκάλυψη της έκπληξης, μπορεί να ήταν λίγο «γκρινιάρα» λόγω της κούρασης - μέχρι μάλλον να φτάσει στο εστιατόριο - αλλά με το που κατάλαβε τι ακριβώς συνέβαινε η χαρά της δεν μπορούσε να κρυφτεί κι αυτό φάνηκε και την ώρα που έπρεπε να σβήσει τα κεράκια στη διώροφη ροζ τούρτα της

Mεταξύ των καλεσμένων ήταν και η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία είναι κολλητή φίλη της ηθοποιού και μαζί πόζαραν στο νέο trend των πάρτι - που σίγουρα κι εσύ έχει δει σε κάποιο πάρτι ή γάμο - ένα selfie video για τις ανάγκες του οποίου η κάμερα σε καταγράφει κάνοντας γύρω σου κύκλο 360 μοιρών.

Ο Λευτέρης Σουλτάτος φανερά χαρούμενος για την αγαπημένη του και την επιτυχημένη έκπληξη που οργάνωσε, δημοσίευσε στο Instagram του κάποιες κοινές φωτογραφίες τους από τη βραδιά κι έγραψε τις εξής ευχές στη Βάσω Λασκαράκη: «Χρόνια πολλά αγάπη μου! Ένα χρόνος ακόμα εμπειρίας … προστέθηκε αλλά η εικόνα έμεινε εκεί γύρω στα 25! Να είσαι πάντα χαρούμενη χαμογελαστή υγιής και ευτυχισμένη! Σ' αγαπώ».

Εκείνη δεν μπορούσε παρά να τον ευχαριστήσει για το πάρτι που της οργάνωσε και φυσικά να του πει πόσο τον αγαπάει.

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!