TV BITS

Celebrity: Η Emilia Vodos επέστρεψε μετά τη... μυστηριώδη απουσία της

 Την περασμένη εβδομάδα είχε συζητηθεί εντόνως στα social media η απουσία της Emilia Vodos δίχως να δοθεί καμία τότε εξήγηση.

Τώρα όμως ήρθε η ώρα να απαντηθούν όλες η απορίες σχετικά με την καλλονή παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης καθώς στο χθεσινό επεισόδιο την είδαμε να επιστρέφει στη ζούγκλα: «Η κίτρινη ομάδα σήμερα είναι μείον ένας γιατί είχαμε και τον τραυματισμό της Emilia Vodos, όπως πολύ καλά ξέρετε. Θέλω να σας πω ότι η Emilia είναι καλά στην υγεία της και σύντομα θα επιστρέψει στο παιχνίδι μας. Θα γυρίσει λιγάκι υποβασταζόμενη γιατί είχε ένα μικρό ατύχημα με το γόνατο της, το οποίο μάζεψε λίγο υγρό αλλά η γνώμη του γιατρού είναι ότι με λίγη βοήθεια θα τα καταφέρει και θα είναι δίπλα μας» δήλωσε ο παρουσιαστής στο πρώτο μέρος του επεισοδίου.

Έτσι, στη συνέχεια, όταν οι παίκτες βρίσκονταν στο camp, η Emilia Vodos επανήλθε στην… δράση του Celebrity ακριβώς όπως είχε πει ο Γιώργος Λιανός. Υποβασταζόμενη και χαμογελαστή. «Τάσο! Τα στιβαρά σας μπράτσα θέλω» φώναξε το όμορφο μοντέλο στον συμπαίκτη της, Τάσο Ξιαρχό.

«Αυτό είναι το νέο μου αξεσουάρ» δήλωσε, εν συνεχεία, η Emilia Vodos για να συναντήσει τους υπόλοιπους παίκτες του Celebrity και να προσθέσει με χιούμορ «πως σας άφησα και πως σας βρήκα».

Η ίδια φάνηκε ενθουσιασμένη από την εμπειρία της στο νοσοκομείο, καθώς είχε όμορφο γιατρό!

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!