GOSSIP

Ο Λορέντζο Καριέρε θα αναλάβει τελικά την αποτέφρωση της θρυλικής Ματούλας

Η Ματούλα του Κολωνακίου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών, με τις πληροφορίες να λένε ότι είχε πεθάνει επτά μέρες και την βρήκαν μετά από έντονη δυσοσμία στην πολυκατοικία της. Ερωτηματικά δημιουργήθηκαν στη συνέχεια σχετικά με την ταφή της.

Και αυτό γιατί η άλλοτε κοσμική κυρία της Αθήνας, με τους αναρίθμητους επώνυμους φίλους και εραστές τα τελευταία χρόνια ζούσε αποξενωμένη από τους πάντες - ακόμα και από το μονάκριβο γιο της και πρώην παίκτη ριάλιτι Λορέντζο Καριέρε.

Ο Νίκος Νικόλιζας μίλησε στην εκπομπή της Τσιτσιλή, το πρωί της Πέμπτης και αποκάλυψε πως ο γιος της, Λορέντζο Καριέρε, θα αναλάβει τη διαδικασία.

«Χθες αργά το βράδυ με ενημέρωσαν από το γραφείο κηδειών ότι τελικά ο γιος της, Λορέντζο θα αναλάβει να πάρει την σορό της μητέρας του και να την πάει για αποτέφρωση στην Ριτσώνα. Η Ματούλα δεν μου είχε πει για αποτέφρωση, ωστόσο, μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει και την διαπόμπευση που έχει φάει ο Λορέντζο, είναι λογικό να θέλει να τελειώσει όσο πιο γρήγορα αυτή η διαδικασία.

Από ό,τι μου είπαν από το γραφείο τελετών δεν θα δώσουν πληροφορίες σχετικά με το πότε θα γίνει η αποτέφρωση» είπε ο δημοσιογράφος.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!