GOSSIP

Εκνευρίστηκε on camera η Τούνη όταν της έκαναν μια ερώτηση [βίντεο]

Νέες δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε η Ιωάννα Τούνη και οι περισσότερες ερωτήσεις που δέχτηκε αφορούσαν το Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το gossip-tv.gr η influencer ήταν παρούσα χθες βράδυ στο kick off party για το Madwalk και εκεί δέχτηκε ερωτήσεις από δημοσιογράφους. Όμως, ενώ αρχικά απαντούσε σε όλα, εκνευρίστηκε πολύ με μια συγκεκριμένη ερώτηση.
 

Για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού η Ιωάννα Τούνη ανέφερε: «Όχι, από εμένα σίγουρα δεν υπάρχουν τέτοιες σκέψεις. Πρόπερσι είχα βάλει ένα στοίχημα με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη για το ποια θα είναι γεμάτη κοιλιακούς το καλοκαίρι. Βάζω εγώ το στοίχημα, τολμάω και μετά ήμουν με την κοιλιά φουσκωμένη»!

Για το νέο τηλεοπτικό εγχείρημα του Δημήτρη Αλεξάνδρου απάντησε: «Την παρακολούθησα την πρεμιέρα αγκαλιά με το μωρό, όσο μπορούσα γιατί είχαμε κάποια pause on -off. Πολύ ωραίο team, πολύ μου άρεσε όλο το project. Εύχομαι καλή επιτυχία».

Μάλιστα, ρωτήθηκε και για τις συζητήσεις να παρουσιάσουν με τον Δημήτρη ταξιδιωτική εκπομπή και τόνισε: «Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις αλλά τίποτα σοβαρό, τίποτα επίσημο σίγουρα. Τα ταξίδια μου θα τα πάω εγώ»!

Όταν όμως ρωτήθηκε για το προσκλητήριο της βάφτισης που διέρρευσε στον τύπο, ενοχλήθηκε και είπε: «Πολύ ωραία δεν περνάμε σήμερα, θες να εκνευριστώ πάλι; Δεν υπάρχει λόγος, όλα καλά. Με στεναχωρεί γενικά όταν υπάρχει εμπιστοσύνη σε έναν άνθρωπο και αποδεικνύεται ότι ήταν τελικά πεταμένος κόπος».

Και για τα όσα ακούστηκαν για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου το τελευταίο διάστημα είπε: «Όλα καλά, πολλά λέγονται συνέχεια. Έχουμε προστατευμένη την οικογένειά μας και είμαστε super…».

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό απόσπασμα

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!