GOSSIP

Ο Μικρούτσικος απάντα στην "πρόσκληση" της Μενεγάκη

O Ανδρέας Μικρούτσικος κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες για τον αν θα πήγαινε καλεσμένος στην εκπομπή της Μενεγάκη και στα όσα είπε η παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής της.

Τον γνωστό παρουσιαστή και μουσικοσυνθέτη συνάντησε η ρεπόρτερ της εκπομπής των Χατζίδου - Παύλου, η Σοφία Μανουσακίδου, η οποία και ξεκίνησε ρωτώντας τον για την ανοιχτή πρόσκληση που του έστειλε δια του τηλεοπτικού της αέρα η Ελένη Μενεγάκη την προηγούμενη εβδομάδα.

«Δεν δέχθηκα κάποια πρόταση επίσημη. Ας με πάρουν και θα δούμε. Εγώ απάντησα χιουμοριστικά ότι θα πάω όποτε θέλω εγώ, γιατί θα πάω για τον Ουγγαρέζο», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Αυτά είναι χιουμοριστικά αλλά απ’ ό,τι βλέπω ο χώρος τα παίρνει στα σοβαρά, θέλει ντε και καλά διενέξεις. Εγώ όταν έχω διενέξεις, τσακωμούς, γίνονται από διαφορές απόψεων», επισημαίνει ο παρουσιαστής.

«Πολύ ευγενικά η Ελένη Μενεγάκη είπε «θέλω να τον δω, να έρθει να συναντηθούμε» και τα λοιπά. Όλα αυτά είναι εν ευθέτω χρόνω, οψόμεθα εις Φιλίππους», τόνισε με νόημα ο Ανδρέας Μικρούτσικος αμέσως μετά.

«Δεν είδα την εκπομπή, για να δω αν το είπε με την καρδιά της. Δεν αμφισβητώ τις καλές προθέσεις, δεν διαφωνώ αλλά να σου πω και κάτι; Έχω τηλέφωνο. Τι; Θα πάω εκεί απρόσκλητος; Είδα ανοιχτή πόρτα να μπω; Δεν υπάρχει τέτοια γαϊδουριά από μένα», ξεκαθαρίζει στη συνέχεια των δηλώσεών του ο γνωστός παρουσιαστής.

«Από την άλλη, για να γίνεις μαϊντανός πρέπει να έχεις ταλέντο σε αυτό. Εγώ μαϊντανός δεν γίνομαι, λέω όχι στην υπερέκθεση», κατέληξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Δείτε ΕΔΩ τα όσα είπε

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!