GOSSIP

Οι Χατζίδου - Παύλου αποκάλυψαν μια υπέροχα αστεία στιγμή στη γνωριμία τους

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ και τον ευτυχισμένο γάμο τους έχει συμπληρώσει η άφιξη της κορούλας τους, ενώ πλέον οι δυο τους είναι καθημερινά συμπαρουσιαστές και στην tv. Και σήμερα έκαναν on air στην εκπομπή τους, μια αποκάλυψη για το τί συνέβη όταν οι δυο τους πρωτογνωρίστηκαν στο γυμναστήριο όπου τότε εργάζονταν ο Ετεοκλής.

Οι παρουσιαστές της πρωινής εκπομπής αποκάλυψαν το παρασκήνιο πίσω από τα πρώτα λόγια που αντάλλαξαν,όταν έγινε η πρώτη γνωριμία τους.

«Ετεοκλή, θα πεις τι έλεγες για μένα όταν με έβλεπες πριν με γνωρίσεις; Έλα πες το, δεν το έχουμε πει ποτέ αυτό», είπε αρχικά η Ελένη Χατζίδου, με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε η Ευρυδίκη στο «Πάμε Δανάη» και η οποία προβλήθηκε χθες από το MEGA.

«Γιατί πρέπει να το κάνουμε δικό μας και αυτό το θέμα;», απάντησε ο Ετεοκλής Παύλου αλλά παρ’ όλα αυτά δέχθηκε να αφηγηθεί την αστεία ιστορία.

«Δεν την ήξερα, παιδιά, δεν την ήξερα. Εγώ όταν τη γνώρισα στο γυμναστήριο, δεν ήξερα ποια είναι. Δεν σε είδα με κανένα μικρόφωνο στο χέρι ή με κανένα ντοσιέ να διαβάζεις τις παρτιτούρες, για να πω ότι είσαι τραγουδίστρια», συνέχισε ο Ετεοκλής Παύλου, με την ομάδα της εκπομπής να παρακολουθεί έκπληκτη.

«Ήξερα το τραγούδι «Χειρότερα» αλλά δεν μπορούσα να το συνδυάσω με το όνομα και το πρόσωπο. Μετά τη γνώρισα, μου λέει: Ελένη Χατζίδου. Της λέω: Ετεοκλής Παύλου. Μου λέει: το βράδυ δουλεύω. Λέω: σε κανένα fast-foodάδικο. Σκέφτηκα: με βλέπει έτσι καλοταϊσμένο και με κάλεσε, μια χαρά θα πάει το βράδυ», συνέχισε ο παρουσιαστής, προκαλώντας τα γέλια των συνεργατών του.

«Εγώ πήγαινα για fast-food και την είδα με μικρόφωνο να τραγουδάει «Χειρότερη να είναι η κάθε σου ημέρα». Και τελικά έγινε καλύτερη η κάθε μου ημέρα», έκλεισε την περιγραφή του ο Ετεοκλής Παύλου.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!