GOSSIP

H Τσολάκη ενοχλήθηκε πολύ με μια ατάκα του Κωνσταντάρα [βίντεο]

Ένα σχόλιο που έκανε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, στην εκπομπή Fay's Time τη Δευτέρα 23/10 ενόχλησε πολύ την Ελένη Τσολάκη και η ίδια σήμερα εξέφρασε δημόσια την οργή της μέσω της εκπομπής της.

Συγκεκριμένα η Ελένη Τσολάκη έδειξε στην εκπομπή της απόσπασμα από το Fay's Time όπου η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της στο πάνελ της εκπομπής σχολίασαν την πρεμιέρα της εκπομπής The Break με τη Βάσω Λασκαράκη.


Τότε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας ακούστηκε να λέει: «Και το Break πήγε καλά. Είχε πρεμιέρα, πήγε πολύ καλά. Δεν πήγε; 7% έκανε. Άσχημο είναι για καινούρια εκπομπή απέναντι από τη Ναταλία; Μην τρελαθούμε κιόλας. Στο Open κάνουν εκπομπές με 2% με το ζόρι».

Η Ελένη Τσολάκη ακούγοντας τα λεγόμενα του πρώην συνεργάτη της, αντιλήφθηκε πως η... σπόντα για χαμηλή τηλεθέαση αναφέρονταν στο δικό της κανάλι και είπε:

«Με έκανε να αισθανθώ λίγο άβολα, παρακολουθώντας τον Λάμπρο Κωνσταντάρα. Τον ξέρω και ξέρω και την πρόθεσή του. Εμένα αυτό που σαν Ελένη μου “κλώτσησε” είναι το γεγονός ότι πέρσι ήταν σε αυτό τον σταθμό. Δηλαδή ό,τι και να συμβαίνει, ό,τι και να γίνει, όποια είναι η άποψή σου, όπως και να θέλεις να ανυψώσεις ή να διαχωρίσεις το προϊόν του δικού σου σταθμού, που όλοι το κάνουμε γιατί όταν δουλεύουμε σε κάποιο κανάλι, τα δικά μας προϊόντα θέλουμε να προβάλλουμε. Δεν το κάνεις συγκριτικά με έναν άλλον σταθμό που μέχρι πέρσι ήσουν εδώ. Εμένα αυτό με ενόχλησε. Δεν γνωρίζω κάτι για πικρία. Υπήρχε μια απόφαση του Λάμπρου να κάνει ένα άλλο βήμα, διαφορετικό, κάτι το οποίο εγώ ήξερα από πολύ νωρίτερα. Ότι είχε μια πρόταση να φύγει και ήταν προς τιμήν του αυτό. Για αυτό δεν έχουν διαταραχθεί και οι σχέσεις μας και είμαστε και πάρα πολύ καλά. Οι σχέσεις μας είναι φιλικές. Αλλά γιατί να το πει αυτό;»

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!