GOSSIP

Ζήτησαν από το Θάνο Πλεύρη να σχολιάσει το φημολογούμενο γάμο του πατέρα του

Πρόσφατα έγινε γνωστός πως ο Κωνσταντίνος Πλεύρης, πατέρας του πολιτικού Θάνου Πλεύρη, διατηρεί δεσμό με την πρώην παίκτρια του My Style Rocks, Τζόρτζια Σιακαβάρα με πολλούς να κάνουν λόγο ακόμα και για πιθανό γάμο. Και σήμερα ο βουλευτής Θάνος Πλεύρης μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και και κλήθηκε να σχολιάσει αυτές τις φήμες.

 

Συγκεκριμένα με αφορμή τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ, ο Θάνος Πλεύρης έκανε με τον δικό του τρόπο ένα χιουμοριστικό σχόλιο και για τις φήμες που θέλουν τον πατέρα του, Κωνσταντίνο Πλεύρη να παντρεύεται με την Τζόρτζια Σιακαβάρα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε με έμμεσο τρόπο στη σχέση του πατέρα του, λέγοντας με νόημα: «Δε θα μπω στο κομμάτι του γάμου, γενικώς δεν είναι πολύ ευχάριστο για μένα να σχολιάζω γάμους αυτήν την περίοδο. Γενικώς ο κύριος Κασσελάκης επιλέγει να προβάλλει την προσωπική του ζωή. Εμείς θέλουμε να αντιμετωπίζουμε τον κύριο Κασσελάκη ως πολιτικό πρόσωπο».

Τέλος όταν ο δημοσιογράφος πήγε να ρωτήσει τον Θάνο Πλεύρη γιατί έρχεται σε δύσκολη θέση όταν μιλάει για γάμους, εκείνος χαμογέλασε και πριν αποχωρήσει, είπε: «Θα τους δούμε τους γάμους, θα τους δούμε. Τώρα δεν έχουμε τίποτα άλλο, γεια σας».

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!