GOSSIP

Δείτε τί λέει ο ιατροδικαστής για το θάνατο του Matthew Perry

Μυστήριο συνεχίζει να καλύπτει τα αίτια και τις ακριβείς συνθήκες θανάτου του χολιγουντιανού αστέρα Matthew Perry (Μάθιου Πέρι) που έγινε αγαπητός σε όλο τον πλανήτη ως ο... χαβαλές αλλά ανασφαλής "Τσάντλερ" στη θρυλική κωμική σειρά Friends.

Ο σταρ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών καθώς βρέθηκε νεκρός στο τζακούζι της πολυτελούς κατοικίας του στο Λος Άντζελες, με τις πρώτες φήμες να κάνουν λόγο για θάνατο λόγω πνιγμού.


Ωστόσο το protothema.gr αναφέρει πως το γραφείο του ιατροδικαστή της κομητείας του Λος Άντζελες δημοσίευσε την Κυριακή την πρώτη του αναφορά για τον θάνατο του σταρ χωρίς να προσδιορίζονται ακριβώς τα αίτια θανάτου.
 η ιατροδικαστική υπηρεσία ενημέρωσε διαδικτυακά το αρχείο της, λέγοντας ότι η αιτία θανάτου είχε «αναβληθεί». Αυτό συνήθως σημαίνει ότι έχει ολοκληρωθεί η νεκροψία, αλλά ο εξεταστής χρειάζεται περισσότερο χρόνο και πρόσθετη έρευνα για τον θάνατο, όπως είχε συμβεί και στην περίπτωση της Λίζα Μαρί Πρίσλεϊ, η αιτία θανάτου της οποία είχε αναβληθεί τον περασμένο Ιανουάριο και μετά τις τοξικολογικές εξετάσεις ο γιατρός αξιολόγησε ξανά την περίπτωση και προσδιόρισε την αιτία θανάτου.

Ο ιατροδικαστής ανέφερε επίσης ως αιτία θανάτου «άλλες σημαντικές καταστάσεις». Ο τόπος θανάτου του Πέρι αναφέρθηκε ως η κατοικία του. Η υπόθεσή του παραμένει ανοιχτή.

Σύμφωνα με το People στα αποτελέσματα της αυτοψίας του Πέρι εκκρεμεί η τοξικολογική έκθεση, η οποία μπορεί να διαρκέσει αρκετές εβδομάδες για να ολοκληρωθεί.

Πολλά συνταγογραφούμενα φάρμακα βρέθηκαν στο σπίτι του Μάθιου Πέρι, δήλωσαν πηγές από τις αρχές επιβολής του νόμου στο TMZ Sunday.

«Δεν υπήρχαν ναρκωτικά η παράνομα φάρμακα στις εγκαταστάσεις, αλλά πολλά φάρμακα με ιατρική συνταγή. Οι αρχές βρήκαν αντικαταθλιπτικά, φάρμακα κατά του άγχους και ένα φάρμακο για  Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ) στο σπίτι», ανέφερε το αμερικανικό μέσο.

Η ΧΑΠ, αναφέρεται στις ασθένειες που προκαλούν απόφραξη της ροής του αέρα και προβλήματα που σχετίζονται με την αναπνοή, σύμφωνα με το CDC. Η ασθένεια προκαλείται συχνά από το κάπνισμα και μπορεί να προκαλέσει εμφύσημα ή χρόνια βρογχίτιδα. Ο Πέρι παραδέχτηκε στο παρελθόν ότι ήταν καπνιστής σε όλη του τη ζωή.

Ο ηθοποιός βρέθηκε νεκρός το Σάββατο, στο τζακούζι που έχει στο σπίτι του στο Λος Άντζελες. Σύμφωνα με τις αρχές, οι διασώστες έφτασαν στο σπίτι του στις 4:07 μ.μ.(τοπική ώρα), αφού έλαβαν κλήση 911.

Αστυνομικοί από το τμήμα του Λος Άντζελες που βρέθηκαν στο σπίτι του στο Pacific Palisades έκαναν έρευνα για ναρκωτικές ουσίες, όμως δεν βρέθηκε τίποτα μέχρι στιγμής.

Το πιο πιθανό σενάριο σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, είναι ο ηθοποιός να υπέστη καρδιακή προσβολή και να πνίγηκε μέσα στο τζακούζι του. Η αστυνομία θα συνεχίσει να ερευνά τον θάνατο του ηθοποιού. 
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!