GOSSIP

Η Γεωργιάδου μίλησε στη Σκορδά για τα σχόλια για το πρόσωπό της [βίντεο]

Καλεσμένη στην εκπομπή Fay’s Time βρέθηκε η Στέλλα Γεωργιάδου και αναφέρθηκε στην αποχώρησή της από το I am celebrity: Get me out of here αλλά και τα σχόλια που άκουσε για την εμφάνισή της.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι έδωσε την απάντησή της στα σχόλια για την εμφάνισή της τονίζοντας πως ήταν κάτι που περίμενε.

«Ο κόσμος που το είδε μου είπε “μπράβο, πώς μπόρεσες να επιβιώσεις σε τέτοιες συνθήκες;”. Σε αντίθεση με άλλα σχόλια που ακούγονται γύρω γύρω. Άκουσα ότι έπεσε πολύ φτυάρι για την εμφάνισή μας και ειδικά για μένα. Είναι θέμα που αντιμετωπίζω πάντα και τότε που ήμουν στα 25-26 μου. Συνηθίζεις!

Στην αρχή με ενοχλούσε πολύ αλλά τώρα δεν με αγγίζει. Οι φίλοι μου έχουν κάνει σκρινσοτ να τα δω. Θα κάτσω να ασχοληθώ με αυτά;

Και να μην κάνεις τίποτα στο πρόσωπό σου πάλι θα πουν. Δεν θα βρεις άκρη και δεν ασχολούμαι. Ο φακός δεν με κολακεύει ιδιαίτερα. Επειδή έχω τα μαγουλάκια για κάποιο λόγο δεν βγαίνω καλή στο φακό. Ο κόσμος που με βλέπει λένε ότι από κοντά είμαι πιο όμορφη. Εδώ έχετε καλύτερο φωτισμό, απολαύστε με! Σήμερα κανείς δεν θα κάνει ένα σκρινσοτ. Παίρνουν την χειρότερη λήψη μου για να πουν πώς κατάντησε έτσι.

Περίμενα ότι θα υπάρχουν σχόλια. Ήταν το μόνο σίγουρο αυτό αλλά ήθελα να ζήσω την εμπειρία. Δεν το ζεις εύκολα πόσο μάλλον για μένα που αγαπώ τη φύση».

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!