GOSSIP

Πέθανε ο ηθοποιός Tyler Christopher - ο πρώην σύζυγος της Eva Longoria

Λίγες μόνο μέρες μετά το θάνατο του 54χρονου Matthew Perry, ένας ακόμη θάνατος γνωστού ηθοποιού συγκλονίζει το Χόλιγουντ, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 50 ετών ο Tyler Christopher.

Την είδηση του θανάτου του αποκάλυψε o 60χρονος Αμερικανός ηθοποιός Maurice Benard ο οποίος σε ανακοίνωση που έκανε χθες Τρίτη 31/10 αποκάλυψε πως ο Christopher πέθανε την ίδια μέρα το πρωί, στο διαμέρισμά του στο Σαν Ντιέγκο μετά από καρδιακό επεισόδιο.

O Maurice ήταν καλός φίλος και συνάδελφος του Tyler και είχαν συνεργαστεί σε σαπουνόπερες

Ο Tyler Christopher είχε γίνει γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από ρόλους σε πασίγνωστες τηλεοπτικές σειρές όπως το General Hospital και η θρυλική σαπουνόπερα Days of Our Lives.

Επίσης υπήρξε παντρεμένος με την χολιγουντιανή σταρ Eva Longoria το διάστημα 2002- 2004.

Το 2021 χώρισε με τη δεύτερη σύζυγό του Brienne Pedigo η οποία εργάζονταν ως ρεπόρτερ αγώνων ταχύτητας στο ESPN - 
Το ζευγάρι απέκτησε δύο παιδιά - έναν γιο, τον Greysun James, 10 ετών, και μια κόρη 4 ετών, την Boheme.

Οι καταχρήσεις και οι μπελάδες με το νόμο


Όπως αναφέρει το protothema.gr o ηθοποιός είχε βρεθεί αντιμέτωπος με τον νόμο τα τελευταία χρόνια: Συνελήφθη πριν από έξι μήνες όταν μεθυσμένος λιποθύμησε σε αεροδρόμιο του Λος Άντζελες. Αυτή ήταν η δεύτερη σύλληψή του για μέθη μέσα σε τρία χρόνια.


Ο Κρίστοφερ βρέθηκε να κοιμάται στο πάτωμα του αεροδρομίου Burbank του Λος Άντζελες στις 26 Μαΐου. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία η οποία μετέβη στο σημείο και τον ξύπνησε, σύμφωνα με το TMZ.

Ο Κρίστοφερ είπε στις αρχές ότι είχε χάσει την πτήση του και στη συνέχεια συνελήφθη για δημόσια μέθη.

Οι αρχές δήλωσαν ότι ο Κρίστοφερ έδειξε σαφή σημάδια μέθης και ότι ήταν «ανίκανος να φροντίσει τον εαυτό του»

Αφέθηκε ελεύθερος λίγο μετά τη σύλληψή του και ορίστηκε δικάσιμος.

Τον Νοέμβριο του 2019, ο Κρίστοφερ συνελήφθη για δημόσια μέθη στη γενέτειρά του, το Μάρτινσβιλ της Ιντιάνα, κάτι που τον ανάγκασε να περάσει τα 47α γενέθλιά του πίσω από τα κάγκελα.

Σε εκείνο το περιστατικό, ένας οδηγός της Uber είχε ειδοποιήσει τους αστυνομικούς για τη συμπεριφορά του Κρίστοφερ, αφού φέρεται να λιποθύμησε και να κατουρήθηκε πάνω του.

Το 2022, ο Κρίστοφερ εμφανίστηκε στο podcast ψυχικής υγείας State of Mind. Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, μίλησε ανοιχτά για τον εθισμό του στο αλκοόλ αποκαλύπτοντας ότι το πρώτο του ποτό το ήπιε σε ηλικία εννέα ετών.

«Κάποια στιγμή, δεν μπορείς να επιβιώσεις. Κάποια στιγμή, θα σε σκοτώσει - και το έχει κάνει. Τρεις φορές, έπαθα ανακοπή. Και κανείς δεν το ξέρει αυτό. Τρεις φορές λιποθύμησα και με επανέφεραν. Δύο φορές από δηλητηρίαση από αλκοόλ, μία φορά από στέρηση».

Ο Κρίστοφερ τον Ιούλιο μίλησε στο Bloomberg για ένα οικογενειακό θέμα που αντιμετώπιζε, καθώς είχε τεθεί υπό την κηδεμονία της αδελφής του μετά τον τραυματισμό του σε περιστατικό που σχετιζόταν με το αλκοόλ.

«Δεν πίστευα ούτε σε μια στο εκατομμύριο ότι θα με εκμεταλλευόταν ένα μέλος της οικογένειας». Ο Κρίστοφερ μήνυσε την αδελφή του υποστηρίζοντας ότι είχε ξοδέψει 40.000 δολάρια από τα δικά του για δικά της έξοδα.

Εκείνη είχε αρνηθεί οποιαδήποτε ανάμιξη λέγοντας στο Bloomberg: «Αν δεν ήμουν ο κηδεμόνας του θα ήταν πεθαμένος».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!