TV BITS

I am a celebrity: Ένταση ξέσπασε ανάμεσα σε Καλίδη και Ξιαρχό

Το I am a celebrity: Get me out of here, επέστρεψε το βράδυ της Τετάρτης 1/11 στο ΣΙΓΜΑ και στο ΣΚΑΙ με ένα άκρως διασκεδαστικό επεισόδιο, όμως δεν έλειψαν και οι καβγάδες και οι στιγμές που η ένταση χτύπησε κόκκινο!

Μάλιστα είδαμε πως ο Πάνος Καλίδης και ο Τάσος Ξιαρχό δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις με τον τραγουδιστή να ανταλλάσσει... βαριές κουβέντες με τον χορογράφο λίγο πριν την έναρξη της χθεσινής δοκιμασίας.

Αφορμή για την λεκτική επίθεση που έκανε ο Καλίδης στον Ξιαρχό ήτην η απόφαση του χορογράφου να βράσει τις πατάτες για την ομάδα του στο ίδιο νερό που κάνουν μπάνιο οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης.

«Την δεξαμενή αυτήν δεν την εμπιστεύομαι, ρε συ Τάσο! Όσο το δυνατόν, να τηρούμε τις συνθήκες υγιεινής! Συνθήκη υγιεινής δεν τηρείς καμία» φώναξε ο τραγουδιστής στον συμπαίκτη του για να μην μπορεί να διαχειριστεί ο δεύτερος τον εκνευρισμό του και να ακολουθήσει μια έντονη λεκτική αντιπαράθεση.

«Τι είναι οι συνθήκες υγιεινής για να μην το ρίξω όλο κάτω (σ.σ. το φαγητό) και το φάμε από το χώμα; Πες μου! Τι είναι οι συνθήκες υγιεινής; Είναι προσβλητικότατο αυτό το πράγμα όταν ο άλλος μαγειρεύει» δήλωσε, εν εξάλλω, ο Τάσος Ξιαρχό. «Εγώ το κάνω σε όλη μου τη ζωή αυτό και σε χωριά και όπου και να πάω. Βράζει το νερό, φεύγει».

«Κάτσε καλά, Τάσο μου, τα «δως του μια πατάτα να ηρεμήσει» εκεί που ξέρεις, αντράκι μου, όχι σε μένα! Να μιλάς ωραία! Αυτό εδώ πέρα τσιφλίκι σου δεν είναι» σημείωσε, επίσης, ο Πάνος Καλίδης για να υπογραμμίσει στην κάμερα του Celebrity τα εξής. «Θέλω σεβασμό, όπως σέβομαι τους πάντες και όπως μιλάω στους πάντες με ωραίο τρόπο και προσπαθώ να λύσω το πρόβλημα, χωρίς να ανεβάζω τόνο σε κανέναν, απαιτώ και από τους άλλους να κάνουν το ίδιο. Να μιλάνε όμορφα και να ακούγεται η φωνή όλων».

Δείτε στο zappit.gr το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!