GOSSIP

O "Ντάνος" πήγε στο μνημόσυνο της μαμάς του μαζί με τη Βαμβακούση [βίντεο]

Χθες, 5 Νοεμβρίου τελέστηκε το μνημόσυνο της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου στη Σκιάθο.

Φυσικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν μπορούσε να απουσιάζει από το μνημόσυνο για τα 40 της κυρίας Ουρανίας (της αγαπημένης του μαμάς Ράνιας) και ταξίδεψε στη Σκιάθο μαζί με την σύζυγό του Δήμητρα Βαμβακούση που είναι έγκυος.

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ της εκπομπής του Λιάγκα περίπου εκατό άτομα βρέθηκαν στο μνημόσυνο και στη συνέχεια ακολούθησε καφέ στο προαύλιο της εκκλησίας.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μετά πήγε στο κοιμητήριο με κάποιους συγγενείς για να γίνει και εκεί τρισάγιο και να αφήσει στη μητέρα του κάποια λουλούδια.

Να σας θυμίσουμε ότι η κηδεία της μητέρας του τηλεοπτικού Ντάνου που γνωρίσαμε μέσα από το Survivor, τελέστηκε το απόγευμα της Παρασκευής 29 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό της Παναγίας της Λιμνιάς στην Σκιάθο, παρουσία όλων των αγαπημένων της προσώπων αλλά και θαυμαστών του πρώην νικητή του ριάλιτι, λίγες μέρες μετά τον γάμο του με τη Δήμητρα Βαμβακούση.

Ο ίδιος είχε κάνει γνωστό τη δυσάρεστη είδηση δημοσιεύοντας μία κοινή τους φωτογραφία και έγραψε στο instagram: «Μάνα μου. Όπως τόσα χρόνια έτσι και φέτος πάλεψες κυριολεκτικά με τον θάνατο άλλους εννιά μήνες. Μόνο εσύ ξέρεις πώς έφτασες ως εδώ. Αφού μας ευχήθηκες και είδες ότι έγινε ο γάμος μας, τότε ηρέμησες. Σήμερα μου είπανε πως έφυγες. Δεν έφυγες γιατί θα σε φέρω πάντα μαζί μου. Σε ευχαριστώ που είμαι γιος σου. Καλό παράδεισο, μάνα μου».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!