GOSSIP

Η Χατζηθεοδώρου μίλησε για το χωρισμό της και τις φήμες για τον Βασάλο

Πριν λίγο καιρό έγινε γνωστό πως η Βάλια Χατζηεθοδώρου και ο Πέτρος Πυλαρινός, χώρισαν μετά από μια δυνατή ερωτική σχέση που κράτησε πάνω από δυο χρόνια.

Πράγματι το μοντέλο και ο frontman των Alcatrash, πλέον δεν είναι ζευγάρι και μάλιστα η Βάλια, έφυγε από το σπίτι όπου το ζευγάρι συζούσε και πλέον μένει με μια φίλη της.


Η Βάλια σε νέα έξοδό της έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες και σχολίασε τόσο το χωρισμό της, όσο και τις φήμες που αμέσως κυκλοφόρησαν πως είναι ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Αρχικά ανέφερε για τον Κωνσταντίνο Βασάλο: «Αυτό ότι είμαι σε σχέση με τον Βασάλο ποιος το σκέφτηκε; Δεν το έχω διαβάσει, αλλά πραγματικά αυτός που το έχει πει πρέπει να έχει μεγάλη φαντασία. Με τον Κωνσταντίνο είμαστε μόνο φίλοι. Δεν ξέρω πως το συνέδεσαν. Αν με ένα άνθρωπο κάνεις παρέα, πρέπει απαραίτητα να έχεις μια σχέση;».

Για τον χωρισμό της από τον Πέτρο Πυλαρινό και το ενδεχόμενο ενός νέου έρωτα, η Βάλια Χατζηθεοδώρου είπε χαρακτηριστικά στους ρεπόρτερ: «Πολύ συνειδητά δεν θέλω ακόμη να πω κάτι. Τα ξέρετε, τα έχετε γράψει. Όλα καλά. Είμαι μια χαρά».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!