MEN'S GUIDE

O Patrick Dempsey είναι ο πιο σέξι άντρας της χρονιάς σύμφωνα με το People

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή το αμερικανικό περιοδικό People ανακοινώνει ποιος άντρας κατάφερε να κερδίσει τον τίτλο του "sexiest man alive" και φέτος αυτόν τον τίτλο κατέκτησε ο χολιγουντιανός σταρ Patrick Dempsey.

Η αλήθεια είναι πως ο 57χρονος σήμερα ηθοποιός, που πριν από σχεδόν δύο δεκαετίες έκανε πολλές γυναικείες καρδιές στον πλανήτη να χτυπούν όταν είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην σειρά Grey's Anatomy, παραμένει απίστευτα γοητευτικός.


Ο Patrick άρχισε να παίζει ρόλους σε σειρές και ταινίες τη δεκαετία του 80 ήταν όμως ο ρόλος του στο Grey's Anatomy ως ο γοητευτικός γιατρός Dr Derek Sheperd αυτός που του χάρισε παγκόσμια φήμη και τον καθιέρωσε ως σταρ πρώτου μεγέθους.


Ο ίδιος δεν έκρυψε πως δεν περίμενε να κατακτήσει αυτόν τον τίτλο.


«Χαίρομαι που συμβαίνει σε αυτό το σημείο της ζωής μου. Είναι ωραίο να έχω την αναγνώριση και σίγουρα ο εγωισμός μου "φουσκώνει" λίγο, αλλά μου δίνει το βήμα να το χρησιμοποιήσω για κάτι θετικό» είπε και πρόσθεσε «Σοκαρίστηκα τελείως και μετά άρχισα να γελάω, σαν να πρόκειται για αστείο, σωστά; Το είχα ξεχάσει τελείως και δεν είχα καν σκεφτεί ποτέ να βρεθώ σε αυτή τη θέση».

Ο σταρ έχει παντρευτεί δύο φορές και έχει αποκτήσει τρία παιδιά.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!