TV BITS

Ο Ογκουνσότο θα μπει σήμερα στο I am a celebrity: Get me out of here

Μια νέα προσθήκη θα δούμε σήμερα στο roaster των παικτών του I am a celebrity: Get me out of here, αφού στο παιχνίδι θα μπει ο Πάτρικ Ογκουνσότο.

Ο νιγηριανής καταγωγής παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, που έπαιζε για χρόνια σε ομάδες όπως ο ΟΦΗ και ο Εργοτέλης και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην Ελλάδα, έχοντας χαρίσει... επικές ατάκες με τα "ελληνικά" του στα γήπεδα, ήταν να συμμετάσχει πέρυσι στο Survivor, αλλά τελικά θα τον δούμε στο I am a Celebrity.


O ίδιος πριν αναχωρήσει για Άγιο Δομίνικο, είχε παραχωρήσει μια αποκλειστική συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Fay's Time όπου δήλωσε ότι: «Μου αρέσει το παιχνίδι, πάντα είμαι έτοιμος. Έχω ξαναπάει εκεί, για το Survivor στο "Ελλάδα-Τουρκία" και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που με περιμένει ο κόσμος σε τέτοιο παιχνίδι πάλι».
Στη συνέχεια, ο Πάτρικ Ογκουνσότο ρωτήθηκε σχετικά με το ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος του. Ο ίδιος απάντησε: «Όλος ο κόσμος φοβάται κάτι, θα δούμε τώρα που θα πάω μέσα τι θα φοβάμαι και εγώ».



«Τελευταίους θα χαιρετήσω τη γυναίκα μου και το παιδί μου, θα είναι πολύ χαρούμενοι να με δουν στο παιχνίδι και να φωνάζει το παιδί "μπαμπά"».

Πάρα πολύ στενοχωριέμαι που τους αφήνω, είμαστε μαζί όλη μέρα».

Τέλος, για τον γιο του, είπε: «Είναι πάρα πολύ καλό παιδί, κι αυτός παίζει μπάλα είναι ποδοσφαιριστής παίζει από 3,5 χρονών. Νομίζω σε λίγα χρόνια θα βλέπουμε τον Ογκουνσότο junior από την Ελλάδα».
 

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή Fay's Time

Δείτε το τρέιλερ

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!