GOSSIP

H Καινούργιου αντέδρασε στα όσα είπε ο Κωνσταντάρας για την κόντρα της με την Σκορδά

Μια τεράστια κόντρα ξεκίνησε ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και την Φαίη Σκορδά, όταν η παρουσιάστρια του Alpha εξαπέλυσε χθες μια άνευ προηγουμένου επίθεση κατά της παρουσιάστριας του ΣΚΑΙ. Και αυτή η κόντρα μάλλον θα συνεχιστεί σε πολλά επίπεδα.

Συγκεκριμένα η Καινούργιου έγινε έξαλλη με τα όσα άκουσε να λέγονται στην εκπομπή Fay's Time για τον τρόπο που η δική της εκπομπή χειρίζεται το θέμα της κόντρας του Ανδρέα Μικρούτσικου με τον τράπερ Light και εξαπέλυσε σφοδρότατη επίθεση κατά της Φαίης Σκορδά (δείτε ΕΔΩ τα όσα είπε).


Η Φαίη Σκορδά, αρκέστηκε σε ένα πολύ ήπιων τόνων σχολιασμό, όμως ο συνεργάτης της Λάμπρος Κωνσταντάρας δεν έκρυψε την οργή του για τα όσα έγιναν και ανέβασε στα social media ένα βίντεο στο οποίο ακούγεται να λέει τα ακόλουθα: 

 «Αυτό που κάνατε στη Φαίη σήμερα, δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Ευχαριστώ που με κάνατε να την σεβαστώ και να την αγαπήσω πέντε φορές παραπάνω για όλα της και θα είμαι στο πλευρό της όπου και αν δουλεύω. Για πάντα! Μόνο και μόνο γι’ αυτό που έπρεπε να περάσει σήμερα. Οι άνθρωποι που έχουν τόσο σοβαρά θέματα πάσης φύσεως, πρέπει να προσπαθήσουν να τα λύσουν και οι κοντινοί τους να τους βοηθήσουν. Δεν είναι κακό να θες βοήθεια. Το κακό είναι να μην την βρίσκεις. Όλοι μπορεί να την χρειαστούμε κάποια στιγμή. Αλλά αυτό που κάνατε σήμερα…».



Η αντίδραση της Καινούργιου δεν άργησε να έρθει με την παρουσιάστρια να ανεβάζει ένα story όπου γράφει: «Ντρέπομαι πραγματικά που «συνάδελφοι» κάνουν ψυχιατρικές γνωματεύσεις και παίζουν με θέματα ΨΥΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ μόνο και μόνο για εκμετάλλευση και αντιστροφή της ουσίας. Επικίνδυνο».

Αξίζει να σημειωθεί πως το εν λόγω story αναπαρήγαγαν τόσο ο αρχισυντάκτης, Θέμης Μάλλης όσο και ο παραγωγός Νίκος Κοκλώνης.

 

H σημερινή τοποθέτηση της Μελέτη για την κόντρα Καινούργιου - Σκορδά

Το πρωί της Πέμπτης 9/11 η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να πει την άποψη της για την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στις δυο παρουσιάστριες και αποκάλυψε πως μίλησε και με τις δύο συναδέλφους της, ωστόσο, δεν θέλησε να πάρει θέση δημόσια. Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, δεν χρειάζεται να γίνονται όλα δημόσια.
«Δεν θα ήθελα να τοποθετηθώ, δεν ξέρω εσείς αν θέλετε, αλλά εγώ κάνω ξεκάθαρη τη θέση μου από την αρχή. Θεωρώ ότι κάποια πράγματα δεν χρειάζεται να λέγονται δημόσια, ακόμα και όταν έχουμε να πούμε πολλά ή ακόμα και τίποτα. Εγώ χθες ήρθα σε επικοινωνία και με τα δύο κορίτσια, μιλήσαμε. Επομένως, ότι είπαμε κατ ιδίαν, θα μείνει μεταξύ μας και δεν χρειάζεται να χώνουμε τη μύτη μας σε οτιδήποτε κι αν γίνεται ή εκτυλίσσεται τηλεοπτικά. Κάποια πράγματα ίσως να μην χρειάζεται και να τα σχολιάζουμε κιόλας και τελειώνει εκεί το θέμα», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.
Η Ελεονώρα Μελέτη είπε στη συνέχεια: «Εγώ έχω κάνει μια επιλογή στη ζωή μου και συνεχίζω να πορεύομαι με στόχο αυτή. Εγώ οραματίζομαι μια κοινωνία στην οποία η γυναίκες θα είμαστε ενωμένες, θα είμαστε μια γροθιά, θα είμαστε μαζί, θα στηρίζουμε η μία την άλλη, θα αγαπάμε η μία την άλλη. Θεωρώ τεράστια ευθύνη το ότι μεγαλώνω ένα κορίτσι και θέλω αυτό το κορίτσι να αγαπάει τον εαυτό του και να αγαπάει και τους άλλους. Και θέλω να μείνω σε αυτό».


Δείτε ΕΔΩ τα όσα είπε
 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!