GOSSIP

Συντετριμμένος είναι ο ο Οδυσσέας Σταμούλης με το θάνατο της Νικολαΐδου

Αλλεπάλληλα είναι τα άσχημα χτυπήματα της μοίρας για τον ηθοποιό Οδυσσέα Σταμούλη, καθώς ο ίδιος υπήρξε πρώην σύζυγος της ηθοποιού Κάτιας  Νικολαΐδου, που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο, λίγο καιρό μετά τον τραγικό θάνατο από πνιγμό του γιου του Οδυσσέα Σταμούλη στην Ικαρία.

Η είδηση πως η Κάτια Νικολαΐδου «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στον καλλιτεχνικό χώρο, παρότι η ηθοποιός πάλευε τα τελευταία 20 χρόνια με τον καρκίνο.

Ο πρώην σύζυγός της, Οδυσσέας Σταμούλης, μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή της Καινούργιου όπου εξέφρασε τη βαθιά του λύπη για το γεγονός, το οποίο έρχεται τρεις μήνες μετά τον θάνατο του 11χρονου γιου του.

«Έχω να μιλήσω πάνω από 20 χρόνια μαζί της αλλά είμαι συντετριμμένος με την απώλειά της. Είναι και απανωτά τα χτυπήματα που δεν μπορώ να ξεχωρίσω τη στεναχώρια. Μόνο στεναχώρια», δηλώνει ο ηθοποιός.

«Ήμουν συντετριμμένος… που έτσι κι αλλιώς ήμουν. Συλλυπητήρια στους δικούς της ανθρώπους», είπε κλείνοντας το μήνυμά του για την Κάτια Νικολαΐδου ο Οδυσσέας Σταμούλης.

Οι δύο ηθοποιοί υπήρξαν παντρεμένοι για μικρό χρονικό διάστημα, κρατώντας τον γάμο τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!