GOSSIP

O Αργυρός μετά το "Αθήνα μου" τώρα τραγουδά "Μια Θεσσαλονίκη" [βίντεο]

Μέσα στο Σαββατοκύριακο κυκλοφόρησε το νέο βιντεοκλίπ για το κομμάτι "Μια Θεσσαλονίκη" που ερμηνεύει ο Κωνσταντίνος Αργυρός και όλα δείχνουν πως ο τραγουδιστής θα καταφέρει να κάνει μια ακόμη μεγάλη μουσική επιτυχία.

Το «Μια Θεσσαλονίκη», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, είναι ένα δυνατό ζεϊμπέκικο με την εξαιρετική ερμηνεία του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Έχοντας ως παρακαταθήκη την τεράστια επιτυχία κι απήχηση του «Αθήνα Μου», ο καλλιτέχνης – φαινόμενο με τις διαδοχικές no1 επιτυχίες κάνει αυτή φορά ιδιαίτερη αναφορά στη Θεσσαλονίκη.

Με λόγια καρδιάς, μας ταξιδεύει στην αυθεντική κι αξεπέραστη γοητεία της «νύμφης του Θερμαϊκού», που με τα ιδιαίτερα τοπόσημα, τα χαρακτηριστικά και τους ανθρώπους της «μαγεύει» αμέσως τον καθένα.

Τη μουσική και τους στίχους έγραψε ο Λευτέρης Κιντάτος και την παραγωγή έκαναν οι Μάριος Ψιμόπουλος, Κωνσταντίνος Αργυρός και Γιάννης Περδικάρης.

Το «Μια Θεσσαλονίκη» αποκαλύφθηκε πρώτη φορά από τον Κωνσταντίνο Αργυρό live, σε μια μεγάλη συναυλία στη Θεσσαλονίκη για το περιβάλλον και την ανακύκλωση, μπροστά στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, παρουσία δεκάδων χιλιάδων θεατών που τον αποθέωσαν, η οποία προβλήθηκε τηλεοπτικά από το «Σπίτι με το Mega On Tour».

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!