TV BITS

Οι Πανθέοι¨Ο Ανδρέας μοιράζεται τις ανησυχίες του με τη Νίνα [τρέιλερ]

Το 25ο επεισόδιο της σειράς οι Πανθέοι, θα προβληθεί το ερχόμενο Σάββατο 18/11  στις 16:40 στο ΣΙΓΜΑ

Η Νίνα (Κ. Καρβούνη) προσπαθεί να συνετίσει τον Κίτσο (Μ. Σαράντης) και του ζητά να προλάβει τη Μάρμω (Μ. Κράιλινγκ) πριν αποκαλύψει τα πάντα στον Ανδρέα (Α. Χειλάκης).

Η Μάρμω, την τελευταία στιγμή, συγκρατείται από μόνη της κι αποφασίζει να μην πληγώσει τον σύζυγό της. Ζητά από τον Κίτσο λίγο χρόνο μέχρι να καταλήξει σε κάποια απόφαση.

Ο Ανδρέας, από τη μεριά του, ζητά τη συμβουλή της Νίνας για να διαχειριστεί την παράξενη συμπεριφορά της Μάρμως κι εκείνη καταφέρνει να τον καθησυχάσει.

Ο Μαρμάρης (Μ. Συριόπουλος) προσπαθεί επίμονα να έρθει σε επαφή με τον Ανδρέα αλλά η τύχη δεν φαίνεται να τον ευνοεί. Μια μακρινή ανάμνηση του Ισίδωρου (Ν. Χατζόπουλος) τον στρέφει και πάλι στην έρευνα για το παρελθόν της Μιρέλλας (Ε. Τοπαλίδου) ενώ ο Χρυσίνας (Α. Μούκανος) ανησυχεί όλο και περισσότερο για τους κινδύνους που μπορεί να κρύβει η δασκάλα.

Η Θάλεια (Β. Διαμαντοπούλου), στην προσπάθειά της να βρει τη σορό του Δημήτρη (Γ. Ίτσιος), στρέφεται στον Ανδρέα. Κι ενώ η επίσκεψή της στο σπίτι τους, συγκινεί τη Μάρμω και την φέρνει πιο κοντά στον Ανδρέα, η Σεβαστή (Ε. Καρακάση) έρχεται αντιμέτωπη με ένα συγκλονιστικό μυστικό…

 

 

Δείτε το απόσπασμα:

https://www.youtube.com/watch?v=t2fT73Hiag0

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!