GOSSIP

Αφέθηκε ελεύθερη η Βατίδου - Νέες δηλώσεις Κούγια μετά τον ανακριτή

Ελεύθερη δίχως περιοριστικούς όρους αφέθηκε η Εύη Βατίδου αφότου απολογήθηκε στον ανακριτή σήμερα για το επεισόδιο που είχε χθες τα ξημερώματα στην Γλυφάδα, όταν ένας 59χρονος την κατηγόρησε πως εμβόλισε την μοτοσικλέτα που επέβαινε ο ίδιος και η σύζυγός του με το αυτοκίνητό της, ύστερα από διαπληκτισμό.

Η παρουσιάστρια και πρώην μοντέλο οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε σε βάρος της ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη τετελεσμένη και σε απόπειρα. Στη συνέχεια το πρωην μοντέλο οδηγήθηκε στον ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την απολογία της. Mετά την απολογία της, αφέθηκε ελεύθερη δίχως περιοριστικούς όρους.

Ο πρώην σύζυγός της και δικηγόρος της, Αλέξης Κούγιας δήλωσε στις κάμερες μετά την αποχώρησή τους πως «Αυτή η αλητεία, αυτή η παράνομη συμπεριφορά της οποίας υπήρξε το απόλυτο θύμα η πρώην σύζυγος μου και η απαράδεκτη δίωξη πήραν το μέτρο που τους αναλογεί με ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα έμεινε ελεύθερη χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο. Αυτό που εξέπληξε και τους δύο είναι ότι ενώ υποτίθεται ότι εμβόλισε μια μηχανή, αυτή εξαφανίστηκε».

Ενώ, πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει καμία φωτογραφία, πιθανολογούμε ότι ήταν κλεμμένη ή ήθελαν κάτι να κρύψουν. Η δικαιοσύνη διορθώνει τα λάθη υπερβολικών διώξεων όπως αυτή. Ευτυχώς εδώ και ο Εισαγγελέας ήταν κατηγορηματικός ότι δεν διέπραξε κανένα αδίκημα η σύζυγός μου. Χαίρομαι κι εγώ χαριεντιζόμενος γιατί μετά από πολλά χρόνια ξαναβρεθήκαμε μαζί».

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!