GOSSIP

Έξαλλη έγινε η Εύη Βατίδου με όσα άκουσε στην εκπομπή του Λιάγκα

Την έντονη αντίδραση της Εύης Βατίδου προκάλεσαν αναφορές που έγιναν στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα για τις συνθήκες του περιστατικού στη Γλυφάδα στο οποίο ενεπλάκη η ίδια μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο από τη στιγμή του διαπληκτισμού του οδηγού της μοτοσικλέτας με την ίδια.
 

«Ποιοι είναι αυτοί που μιλάνε για προηγούμενα; Όποιος μιλάει για αυτό πρέπει να το αποδείξει. Να φέρει τα βίντεο από τα προηγούμενα. Από τη στιγμή που υπάρχει κατάθεση και αυτόφωρη διαδικασία δεν έχει καταγραφεί τίποτα» είπε αρχικά η κυρία Βατίδου, η οποία παρά τις προσπάθειες του δημοσιογράφου να εξηγήσει ότι αυτό που είχε πει είναι ότι «αυτή είναι η εικόνα και δεν ξέρουμε τι έχει συμβεί πριν» συνέχισε σε υψηλότατους τόνους:

«Ευχαριστώ την κυρία Στεφανίδου δημόσια και εγώ της είπα ότι υπάρει το περίπτερο και ότι έχει κάμερες . Δεν υυάρχει κανένα σενάριο για κάνενα διαπληκτισμό. Αν θέλει να συνεχίσει να λέει αυτά που λέει δεν με ενδιαφέρει. Να σταματήσετε κι εσείς για υπονοούμενα. Εγώ δεν εχω αλλάξει την κατάθεσή μου. Αυτός το έχει κάνει 500 φορές και οι δικηγόροι του με έχουν κατηγορήσει για πρόθεση δολοφονίας. Αυτά τα πράγματα που ακούγονται για μένα είναι πολύ σοβαρά.Αυτοι θα έρθουν υπόλογοι στσα δικαστήρια. Επίσης κανείς δεν έχει πει από εσάς και μου έχει κάνει εντύπωση ότι εχω περάσει δύο ημέρες στο αυτόφωρο και να κατηγορούμαι για κακούργημα. Εγώ αυτα που ισχυρίζομαι τα βλέπετε, γιατί επειμένετε να μιλάτε για προηγούμενα; Αν έχετε κάποιο στοιχείο, κάποια ένδειξη προηγούμενου να μου το δείξετε».

«Το μόνο στοχείο που βλέπουμε είναι μια επιθετική στάση του οδηγού που έρχεται και χτυπάει με βίαιο τρόπο το αυτοκίνητο. Οφείλω να πω δημοσιογραφικά ότι η άλλη πλευρά ισχυρίζετιαι, δεν λέω ότι λέει αλήθεια, ότι υπάρχει κάποιο φραστικό επεισόδιο» είπε ο Γιώργος Λιάγκας με την Εύη Βατίδου να συνεχίζει την επίθεση.

«Οι δικηγόροι τους, οι χασοδίκηδες που θα τους κάνω αναφορές στον δικηγορικό σύλλογο... Αν ο κύριος αυτός για την οποιαδήποτε παράβασή μου που δεν είναι αστυνομία, έχει πάρει την αστυνομία θα πεις ότι έκανε κάποια πράξη. Εγώ πήρα 17 φορές την αστυνομία, Αυτός πήρε την αστυνομία; Όχι. Κατέβηκε απαθής από τη μηχανή έκανε ό,τι έκανε και έφυγε πανήσυχος».


Με αφορμή, δε, την νέα παρέμβαση Λιάγκα ότι «η συνεπιβάτης ισχυρίζεται ότι εσεις ακουμπήσατε με το αυτοκίνητο τη μηχανή και γι' αυτο έπεσε η μηχανή» η Εύη Βατίδου συνέχισε: «Τι να πει, οτί της σπάσαμε το αυτοκίνητο και την πήγαμε στα βουνά; Άλλη επικινδυνότητα εκεί».

Στην ερώτηση, δε, αν έχει κάποια εκτίμηση ως προς το γιατί της επιτέθηκαν η κυρία Βατίδου είπε «εσείς να μου πείτε. Πού να ξέρω αν είχε καταλάβει ποια είμαι. Αν περασα το κόκκινο και τσαντίστηκε τι να πω... Ποιος είναι αυτός που με κατηγορεί; Ποιος είναι ο τρομοκράτης και ο δικαστής της περιοχής, Όφειλε να πάρει τηλέφωνο και να με καταγγείλλει».

«Αν οντως με πετύχαινε με την κράνα στο κεφάλι θα λέγαμε άλλα και θα την είχε κοπανήσει. Όπως βλέπετε πό τις κάμερες πού θα τον βρίσκανε; Εγώ δεν πηγα να τον ακολουθήσω, πήγαινα να βγάλω φωτογραφία την πινακίδα. Αν υπήρχε πινακίδα καλώντας το 100 θα μπορούσα να καταγγείλω μαζί με τις κάμερες. Αυτος προσπάθησε να με πάει στα βουνά. Γιατί; Δεν ξέρω» κατέληξε η Εύη Βατίδου.

Δείτε στο protothema.gr το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!