GOSSIP

Αναβλήθηκε ξανά η πρεμιέρα του Μαζωνάκη - Τί συμβαίνει με τη φετινή συνεργασία του

Αυτό το μήνα πολλά αθηναϊκά κέντρα νυχτερινής διασκέδασης έκαναν πρεμιέρα ή ετοιμάζονται να ανοίξουν τις πόρτες τους εντός των ημερών, ωστόσο η πρεμιέρα του Γιώργου Μαζωνάκη, διαρκώς αναβάλλεται.

Συγκεκριμένα, τη φετινή σεζόν, ο Γιώργος Μαζωνάκης πρόκειται να συνεργαστεί με τον Ηλία Καμπακάκη καθώς εδώ και καιρό έχει ανακοινωθεί πως οι δυο τους θα βρίσκονται μαζί στο "Φωταέριο" στο κέντρο της Αθήνας.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Νίκο Γεωργιάδη στην εκπομπή "Πρωινό ΣουΣού" η πρεμιέρα των δυο καλλιτεχνών αναβλήθηκε ξανά.

«Από Πέμπτη σε Πέμπτη πάει αυτή η πρεμιέρα και επίσημη ανακοίνωση δεν έχει βγει ακόμη», ανέφερε αρχικά ο Νίκος Γεωργιάδης.

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος στο ρεπορτάζ του ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο Ηλίας Καμπακάκης ακόμη δεν έχουν συναντηθεί. Η μόνη συνάντηση που είχαν ήταν όταν έκλεισε η συμφωνία στο σπίτι του Γιώργου Μαζωνάκη.

«Ο Γιώργος Μαζωνάκης βρίσκεται σε μια φάση επανατοποθέτησης. Άλλαξε και εταιρεία και αυτό έγινε ξαφνικά. Η προηγούμενη εταιρεία του, η Minos EMI, έμαθε από άλλους ότι ήδη έχει δώσει τα χέρια με την Panik Records», ανέφερε ακόμη ο συνεργάτης της Ελένης Τσολάκη στην πρωινή εκπομπή του Open.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!