GOSSIP

Νέα κόντρα Κραουνάκη - Πρωτοψάλτη με αφορμή τη λέξη "χοντρή"

Μια νέα κόντρα φαίνεται να έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον μουσικοσυνθέτη Σταμάτη Κραουνάκη και την ερμηνεύτρια Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Θυμίζουμε πως οι δυο τους είχαν έρθει σε ρήξη και στο πρόσφατο παρελθόν, όταν ο συνθέτης είχε αντιδράσει στην απόφαση της τραγουδίστριας να κάνει συναυλίες στο δρόμο την εποχή της καραντίνας.
Και τώρα οι δυο τους κοντράρονται ξανά, καθώς η Πρωτοψάλτη, που ξεκίνησε live εμφανίσεις με τον Γιώργο Νταλάρα, αποφάσισε να αφαιρέσει τη λέξη "χοντρή" για politicaly correct λόγους, από τους στίχους μιας μεγάλης επιτυχίας που έκανε σε συνεργασία με τον συνθέτη.

«Σιχαίνομαι τη λέξη body shaming. Θα απαντήσω (στην Άλκηστις Πρωτοψάλτη) για να μη λυσσάξετε. Κάθε ερμηνευτής στη ζωντανή απόδοση των τραγουδιών έχει το δικαίωμα να πειράξει οτιδήποτε», δήλωσε αρχικά ο Σταμάτης Κραουνάκης.

«Εγώ κάθε φορά που λέω το τραγούδι στη λέξη «χοντρή» τη δείχνω τη χοντρή και όλες οι χοντρούλες από κάτω ενθουσιάζονται», τονίζει ο συνθέτης.

«Αυτό είναι μία προσωπική της άποψη, θεωρεί ότι κάτι φταίει και δεν κάνει να λέμε τους ανθρώπους χοντρούς και τα λοιπά… αλλά το τραγούδι είναι 40 ετών και είναι αθώο. Ας κάνει ό,τι θέλει, δεν με νοιάζει. Δεν επικοινωνώ με την κυρία Πρωτοψάλτη μετά το φορτηγό του Δήμου Αθηναίων, ούτε κι εκείνη μαζί μου», παραδέχεται ο Σταμάτης Κραουνάκης στη συνέχεια.

«Αυτό το τραγούδι αναφέρεται σε ένα πολύ συγκεκριμένο υπαρκτό, αντρικό πρόσωπο, που δεν υπάρχει περίπτωση να σας το αποκαλύψω. Είναι πασίγνωστο πρόσωπο και ήταν η αιτία για να γράψω το τραγούδι τότε», αποκάλυψε αμέσως μετά ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!