GOSSIP

"Λύγισε" on camera η Κάτια Δανδουλάκη με μια έκπληξη από τα... παλιά

Η διάσημη ηθοποιός Κάτια Δανδουλάκη, που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά του ΣΙΓΜΑ και του ΣΚΑΙ "οι Πανθέοι", ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Secret Song της Ναταλίας Γερμανού και την είδαμε να βιώνει δυνατές στιγμές συγκίνησης.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός, ήταν χθες η πρώτη καλεσμένη του σόου που πήρε θέση στη λευκή καρέκλα περιμένοντας να βιώσει την έκπληξη που είχαν ετοιμάσει για εκείνην η Γερμανού και οι συνεργάτες της.

Τα φώτα έσβησαν και οι πρώτες νότες από το πιάνο άρχισαν να ηχούν στο πλατό του Secret Song. Σε αυτό καθισμένος βρισκόταν ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο οποίος και ερμήνευε το κομμάτι «Σ’ αγαπώ γιατί είσαι ωραία» συνοδεία του Θεολόγου Παπανικολάου στο βιολί την ώρα που στην γιγαντοοθόνη περνούσαν ορισμένες εικόνες του αείμνηστου συζύγου της, Μάριου Πλωρίτη.

Στη συνέχεια άρχισαν να διακρίνονται δυο αγαπημένες συνάδελφοι και φίλες της σπουδαίας καλλιτέχνιδας, η Μαριάννα Τουμασάτου και η Μαρίνα Ψάλτη. Τότε ήταν που η αγαπημένη μας ηθοποιός δεν έκρυψε την βαθιά της συγκίνηση και την συναισθηματική της φόρτιση, συγκρατώντας τα δάκρυα από τα μάτια της.

«Τι να πω! Σας αγαπώ πάρα πολύ και με πήγατε πάρα πολύ πίσω, στα πολύ αγαπημένα. Είστε πολύ αγαπημένοι, πάρα πολύ. Σας ευχαριστώ» σημείωσε χαρακτηριστικά η Κάτια Δανδουλάκη προσθέτοντας λίγο αργότερα, όταν και ανέβηκε στη σκηνή της μουσικής εκπομπής, με ειλικρίνεια: «Διαλύθηκα».

«Ήταν τα πιο ευτυχισμένα χρόνια της ζωής μου, τα οποία ήταν 32 και ήταν τα πιο σημαντικά. Πρέπει να σας πω ότι αυτοί που είμαστε αυτή τη στιγμή εδώ μας έδεσαν στιγμές πολύ ουσιαστικές στη ζωή μας» ομολόγησε εν συνεχεία η Κάτια Δανδουλάκη 

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!